prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
To si ma prekvapil, nakoľko ja som si doteraz myslela, že tie s postup. uvolňovaním sú lepšie, nakoľko sa uvol. v tele postupne. A potom ich má význam vobec brať? Ktovie ake učinky to má na telo.
Tak si myslíš, RNG, že tú grepovu šťavu nemám brať? a aku mi poradíš ?Radšej brať mrkvovu s cvilou? A možem vobec pri mojich tráv. problémoch a nafukovaní jesť tie šalaty zo zeleniny - teda surové a piť šťavy? A pozri sa , prosím ešte do tej mojej témy na ZELENY JAČMEŇ-je to kus nižšiepod témov -OTAZKY NA RNG- a odpíš mi na moje otázky, čo som sa ta tam pytala ohľadne uživania jačmeňa, či je to vzhľadom na moj zdravot. stav vhodne s tým pokračovať.
To postupne uvolnovanie ma tam znepokojuje, tabletky sa obvykle rozpadaju vzhlkadom na kyselinovu a enzymaticku hladinu v tele. Ak ju mas prinizku, nemusia sa vobec rozpustit. Ja sa osobne vyhybam tym postupne sa rozpustajucim(retard).
pozri na temu, chronicky unavovy syndrom, tam sa riesi podobne.
Ten článok som čitala dávnejšie a bola som prekvapená. Nevie, čo si mám o tom myslieť. Inak tie tablety čo beriem denne maju až sa teraz nemylim 1000mgK v jednej, takže je to konska dávka a sú s postupným uvolnovaním.Tak čo mám potom robit, aby sa mi ta hodnota dostala do normálu. Bojím sa, že ke´d je tá hladina pod hranicou, či mi to nemože urobiť šarapatu v tele. predsa to už mám veľa rokov, hoci lekárka ma vždy posmelí, že nech sa nebojím, že na to sa neumiera.
Zla absorbcia= nedostatok kyselin a enzymov, to sa da doplnit
teraz ho mam uz normalny, upravil sa mi pocas liecby bulimie, lieky som nebrala, u mna to suviselo s bulimiou a travenim, takze som musela vyriesit to. a casto jem banany.
evcca a teraz už nemáš bulimiu, alebo ako si na tom s draslíkom?Ak ho máš v norme, čo si brala?
Pozri na temu vo fore na draslik
www.zdravie.sk.
Braslik sa v tele nedrzi, ako sodik, preto ho stale treb dodavat. A potrebne davky su os 2 do 5 gramov, podla roznych nazorov.
Skor si myslim ze je to tych 5 gramov a naviav. V teme je spominany clanok, dobre si ho prestuduj, mozno ti objasni, co je problem aj v tvojom pripade(menovite vycerpana poda a nizke hladiny draslika v zeleninach aj inych zdrojoch, podvody okolo "liecivych" 100 mg doplnkoch ked draslik potrebujeme na deka a skodlivy vplyv NACl, nasej dnesnej soli, ktora ochudobnuje telo o draslik.
959, ja som mala nizky draslik pocas epizod bulimie,vracala som. mozno to suvisi s tym zlym travenim.