prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Na boku mas reklamu na moje obchody pod Doplnky vyzivy(RNG), tam najdes obchody, telefony, neuplne cenniky, zavolaj a predavacky ti ochotne pomozu(dufam, lebo inac budu mat so mnou kriz!)
Posielaju aj na dobierku postou(z Luceneckeho obchodu), aj do zahranicia, ked treba.
myslim ten vytazok z hroznovych jadierok...
a kde to kupim?lebo podla toho, co citam,Ty mas doplnky len v BA a ja som z vychodu.
Silne vibracie vedia poskodit aj zdrave cievy, hlavne drobne kapilary. V USA tomu hovorili "biela nemoc" lebo ludia, co robili s vibrujucimi rucnymi nastrojami mali po case biele ruky=znicene cievy
Ber plno antioxidantov, hlavne velmi silny vytazok z hroznovych jadierok, 100 mg denne + a dufam, ze sa ti to za par mesiacov podstatne zlepsi. Nezabudaj aj na niekolko gramov vitaminu C, a 400 IU vitaminu E, tie sa podielaju hlavne na vyrobe pruznych vlakien(kolagen)spolu s aminokyselinami(bielkoviny) ako arginin, ornitin cystein.
RNG,prosim Ta,neviem ci to nebude hlupa otazka,ale musim sa Ta na to spytat,neda mi to.Ked mam oslabene cievy,neposkodi mi to.Dnes som bola v praci a robim zo vzduchovym kompresorom,je to velky tlak a musim namahat ruky...bolia ma strane kosti a ruky/chapem aj to, ze dlho som nebola v praci tak clovek si musi zvyknut,ale ked ja mam oslabene cievy ci mi neposkodi pracovat s tym kompresorom,nasla som si po praci modrinu ktoru som pred pracou nemala...je to velmi velky tlak...dakujem za odpoved...
napisal som a cvalam do roboty
baja@rsnet.sk
Daj mi e-mail, napisem ti ja.
Inac konatelka to robi len po strane, radsej zavolaj priamo predajnu v pracovnom case.
Zistil som namatkovo, ze zdroje zaludocnych kyselin(Betain HCl a Pepsin HCl) sa doma nepredpisuju a lekari ich nepoznaju este. Takze sa ich zbytocne pytas.
RNG, včera som pisala e-mail do Lučenskej predajne za ten Betain-hcl, ale nikto sa mi neozval. Chcela som vedieť, či ho tam maju a v akej cene. To su tablety? A ešte niečo: rozmýšlam nad tým, že čo keby som ho začala brať-možno pomože a ak nie, tak iba potom by som išla na to vyšetrenie.Lebo potom by som asi mala problémy v niečom inom - ak by som mala aj naďalej tu ťažobu na žaludku aj popri užívaní Betainu? Aky je tvoj názor?Alebo mam isť radšej na to vyšetrenie?