prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
dobry den RNG
chcem sa spytat.dal som si prefarbit vlasy a teraz mi vypadavaju dost vlasy a zacal som brat roacutan.neviete mi povedat ci to je od tej farby alebo skor od roacutanu?dakujem
Prosím RNG, napiš mi teda či mam brať aj pri zjedení zeleninového šalatu BETAIN/mavam po nom tiež často tu ťažobu/. Vďaka Ti za odpoveď.
neviemani, to je skor psychologicky problem, ale mozno by ti pomohlo brat na vecer 5-HTP, celkove pri roznych sokoch a smutku ludia casto vypadnu z normalneho spanku a tym sa narusi tvorenie serotoninu, neurotransmiteru zodpovednemu za pocit spokojnosti a kludu
dobry den RNG precitali by ste si prosim tuto temu ?
www.zdravie.sk
RNG, tak teda možem užiť Betain Hcl aj spolu so zeleninovym šalotom, keďže mi je po nom občas tažšie?
Ok, este toto a prasim do roboty, tam je binec!!!
Majo, co ma cibula je hlavne quercitin, velke davky, ktory je protizapalovy, tj pre alergikov ako stvoreny.
Stredne velka cibula obsahuje az 500 mg quercitinu.
Na alergie(pel, plesne, roztoce) odporucaju denne brat 2x500 mg quercitinu.
kokosovy olej mám, je veľmi dobrý...dobre teda, skúsim astragalus.
Užívať ho nalačno alebo s jedlom?
A zabudol som dolozit, na energiu a protiplesnovy je aj kokosovy olej, niekolko lyziciek denne.
Skus astragalus, ten je zaroven aj protiplesnovy ciastocne.2x500 mg