prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, chcem sa Ťa opytať, skoro všade radíš ludom brať na imunitu SELEN,ZINOK, PROBIOTIKA. Teda tie probiotika beriem často, ale selen a zinok nie. Mam aj selen a zinok brať pravidelne teda stale, alebo iba vtedy, ak na mňa niečo lezie, popripade len v zimnom období. Prosím napíš mi, lebo tu imunitu by som si chcela chraniť a neviem, ako .
RNG
ten prirodny jod z kelpu ,alebo zo spiruliny mi nemoze nejako este viac zvysit cinnost stitnej zlazy? a pripravky:yam,enzymi a dong quai mozem uzivat vsetky spolu? ake tuky na nasom trhu su podla teba najzdravsie?
Hojky, skus kokosovy olej alebo na noc zmes cukru kokosoveho oleja a GSE, ktoru som tu prave popisal
ahoj RNG cem sa opytat ci newes poradit nieco na cervene suxe miesta na lici ktore aj posvrbkavaju obcas, a aj vyrazka sa vyhadzuje sem tam.mam taky krem FUCIKORT ale to len zmierou bo su to kortikosteroidy...takze nwm co nato ine sa da...:( poradis?x)
Ďakujem.
Lyzica kokosoveho oleja, 1.5 lyzice jemneho praskoveho cukru 5-8 kvapiek GSE. Zmes netreba chladit
RNG, a v akom pomere by mal byť ten kokosový olej, cukor a GSE. Alebo je to jedno?
JOd je v kelpe, spiruline a kombu vo vacsich mnozstvach. Inde je ho primalo na ucinnost.
Pre doplnenie hladiny v tele casto radim pouzitie jodovej tinktury, 10 kvapiek pod pazuchu alebo hlavne zenam na spodok brucha raz az 2 x tyzdenne. Ak flak zmizne skor ako za 12 hodin, telo ma primalo jodu a berie si ho dovnutra postupne cez kozu(transdermalne dorucovanie).
veronika, detoxifikacia tela je dlhodoby proces, Co sa ti vyhadzuje teraz moze byt zasoba toxinov alebo znicenych tukov z pred viacerych rokov.
Telo uklada tuky na roky.
POmoct zahojit tie vyrazky co najrychlkejsie ti pomoze mnou casto odporucovana zmes kokosoveho oleja praskoveho cukru a par kvapiek GSE do tej kasicky. Naniest co najskor vecer a nechat posobit celu noc.
Skoda, ze to tam nemoze zostat aspon 48 hodin, tak ako inde na ranach alebo hnisavych vyrazkach.