prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Aky by mal byt spravny pomer d3 a mk7 ked chcem aby spravne "fungovali"? Niekde som tu info citala, no neviem to najst. Beriem 10 000iu d3 a 100 mcg mk7. Je to ok?
menma....canidida je mor. Ani nevies, preco ti je zle,,,a hlavne, preco tolko diagnoz.
Ja som mal antibiotika mozno iba raz rocne pri nejakých prieduskach, alebo nadche, aj tak som s nou zil a trapil sa s nou 3-4 roky(nespavost, depky, zapal mocovych ciest, zapal pankreasu, palenie ruk a noh ako pri reume, flaky na rukach, popoludnajsia unava-ako keby bola uz polnoc) - to vsetko z nej, z jej toxinov.
Teraz, keby mi lekarka povedala, ze ju nemam mat preco, ze som neuzival tolko antibiotik, tak si len pomyslim svoje, lebo ju mam, dostavam sa z nej a je i uz lepsie a kym sa nenajdes sam spravnu diagnozu, kde lekari zlyhavaju(candida-nerobia na nu testy), tak ta poslu len za psychologom.
Tak je to s candidou na Slovensku, hlavne dnesna doba, ked napr. taka cokolada milka stoji 70 centov, dostupnost je az taka moc velka, tak hlavne mladi hlcu sladkosti kazdy den. Nasi stari rodicia mali sladkosti parkrat do roka. Z toho vsetkeho je candida. Inac u mna,ked si spatne spominam na moje problemy, tak s premnozenou candidou som zil aj 10-12 rokov.
čo? to si pochopil fakt zle :D rng mi nič o candide ani nehovoril to ja som dospel svojím názorom k tomu že z tolkých priznakov mam možno candidu, ja sa ho len chcem spýtat na možnu príčinu dik.
menma: No vlastne z tvojho komentaru som pochopil ze ty kandidu ani nemas, len si myslis ze ju mas a RNG v tebe zivi tu chybnu predstavu...
zdravím RNG o mne si už určite počul ja len že sa pomaly ale isto posúvam (aspon si to myslím) a čo ma fakt tak akože drži nad vodov je že mam candidu, nieže by som ju chcel, najradšej by som bol zdravý ale mam tolko problémov že to snad taka choroba ani není a pol roka mi nič nevedeli nájsť takže tak, dnes som sa pýtal doktorky že či mi nespravia test aj na candidu no ona povedala že candidu spôsobuje oslabena imunita väčšinov z antibiotík ja som ich nebral ale v minulosti som preventivne užíval graviolu a celkom dost možno aj 100 gramov ale nie všetko hned 2 mesiace som ju bral potom zase pol roka nič a tak.. teraz ma napadlo lebo pred tým ako som mal tieto problémy som bral aj graviolu tak či mi tu candidu nemohla spravit graviola teraz ked uvažujem alebo aspon nejak oslabiť telo a candida začala je to možné? či zase len strielam na slepo?
katy350: Kludne sa moze jednat o tzv gilbertov syndrom ktory prakticky nic zle neznamena. Nenechajte sa RNG strasit celozivotnym uzivanim mikrovlaknin, len z vas chce spravit klienta firiem predavajucich vyzivove doplnky
rng,dakujem
Anonym, kedze len velmi malo doplnkov vzajomne reaguje, tak to mozes brat akokolvek. Jedine, co nesmies brat z menovanych spolu su antimikrobialne latky a probiotika
Preto probiotika odporucam brat na noc, s jablkom, niekolko hodin po pouziti antimikrobialnych(oregano, citricidal, berberine, olivovy list, zinok a podobne)
rng,prosim o radu este raz,ak mozes,pisala som ti vcera otazku,velmi rada by som uzivala tie doplnky spravne..
Menma, vsetko co zjes prakticky zvysuje cukor v krvi, len malicko doplnkov ho znizuje.Aj to nie dostastocvne pre silnych cukrovkarov DM2, ako som napr ja. Ale spirulinu obcas beriem, lebo je to vzacny zdroj roznych zivin, co bojuju aj proti nasledkom cukrovky.
Ked si chces znizit cukor, co mas z jedla a co v tele produkuje aj pecen aj oblicky, cvic. 1 hodinova rychla chodza ti spali tolko, co ani injekcie inzulinu nedokazu.