prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobrý deň, dalo by sa namiesto jablka brať acidofilus zo sušeným topinamburom kt. obsahuje viac ako 80% inulínu?
Ak su bolesti z klbov, treba brat zmesi na klby, ktore obsahuju aspon 1 gram glukosamimu, 1 gram MSM a pripadne nejake protizapalove, ako bromelain a dumbier.
Ak je to z poskodenych nervov, treba brat rybacie oleje, 1 lyzicu denne, co je v tobolkach 3x3 tobolky. Dobre su olej z divokeho lososa a Max EPA koncentrat.
azatooth, zavolaj do predajne v pracovnych hodinach. Ak si chces usetrit nohy, z Lucenca posielaju na postovu dobierku.
RNG, odpísal som na váš email, ale mi prišlo, že správa bude doručená neskôr, tak to napíšem aj sem, keby náhodou nedorazila vôbec. Vy ste spomínal, že niektoré z tých liekov, čo ste mi doporučil, si treba špeciálne vypýtať od predavčky z vášh obchodou, tak sa chcem spýtať, ktoré z nich to sú, lebo mám záujem o všetky, tak chcem vedieť, ktoré z nich nenájdem v tom zozname na doplnky.com, ďakujem
ahojte..ja by som len chcela vediet..kde by som si mohla tieto pripravky zakupit..lebo uz teraz po precitani..viem aspon o 5 druhoch co by som potrebovala..tak mi prosim napiste..dik
aj male deti maju serotonin v mozgu a mozu ho mat nedostatok. Skus st johns Wort alebo /a 5-HTP.Samozrejme menej, nez pre dospelych, zhruba polovicu.
Jaja, aj zewleny caj aj kava obsahuju stimulanty(alkaloidy kofein a tein) a mozu vyvolat busenie srdca.
elesar, vlakniny vzdy vynesu cast zivin von, ale aj hodne splodin. Proste to, co sa do nich nasiakne.
Niekedy ludia jedli hodne korienkov a ich prijem vlaknin odhaduju na 50 dokonca az 100 gramov, dnes lekari odporucaju 25 az tridsat gramov, a prakticky nikto tolko nedosiahne, mozes si to spocitat.
dobry den,
chcela by som sa spytat, ci mozem davat st. john's wort 11r synovi, je hyperaktivny s prehodenym rezimom den-noc, vecer tazko zaspava a samozrejme rano nie je schopny vstavat bez mrzutosti.. inak ma dost depresivne
nalady.. nejaku chemiu odporucanu lekarmi mu nemienim davat, snazim sa riesit rozhovormi, ale podlieha aj afektom.
ak nemoze lubovnik, je nieco vo vasich produktoch vhodne aj pre neho?