prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG,
naklikala som si do googla befungin a betulin, tiez chaparal, ale vyskocili mi len vysledky tu zo zdravia, tak neviem, ako to zohnat a kde. Poradili by ste mi? a tiez napisete, z coho su tie pripravky a ako bojuju prodi virusom herpesu? Ak ste to uz cele niekde pisali, pokojne povedze, aby som hladala....ja len, ze som este nenasla....dakujem
MARIAA- no snažila som sa dodržiavať mg, ale asi aj tak to liečivo s potrav. doplnkom sa asi nemusí...
jasne, ja beriem 1 ráno a 1 na obed - minerály na kosti- lebo som mala pocit ťažkého žalúdka na večer... asi aj pri tom ostanem...
Najlepsie je brat mineralovu zmes, kompletne vsetky na kosti, nie len jednotlive.
A problemy z tazkym zaludkom od niektorych foriem mineralov hlavne u starsich su caste. Neutralizuju kyseliny a predlzuju traviaci proces("tehla v zaludku")
Aj moja zena ich radsej berie rano s jedlom a Betainom HCl
Je aj forma menej drazdiva, lepsie absorbovatelna(citraty, maleaty, glycinaty, proteinove chelaty), ako napr Bone Essentials.
A ako vzdy odporucam ich brat spolu so Spirulinou pre lepsiu absorbciu a hlavne zabudovanie do kostry.
presne jaja,musis aj trochu sledovat kolko coho beries aby si sa nepredavkovala...aj caje su nejake na spanok...len teraz presne neviem ake...jaj fusujem RNG tu do temi,dufam,ze sa neurazi...:((((....ale ked som videla,ze to pises ty tak som ti musela napisat...
no to šumivé mám od gynekologičky, ale nebudem to piť, spánku sa nevzdám!
možno dačo na tom bude, lebo cez den som brala potrav. doplnky a tam bolo magn. a večer som si nemala dávať. asi to šumivé úplne vysadím!!!
alebo ak je neviac v tele,ako to telo potrebuje...tiez su tam nejake reakcie...a telo reaguje...
jaja.ahoj...no ja si myslim,ze ked chces dobre spat tak si radsej daj pred spanim pivo,alebo mlieko z medom...take veci...lebo magnezium...neviem ja si myslim,ze clovek ani presne nevie kolko a coho mu chyba tych min.a vit.tak treba s nimi opatrne...okrem B vit.a ani s tymi by sa nemalo prehnat....lebo,co som citala,je to tiez pre telo nebezpecne ked niektorymi doplnkami sa predavkujes...
pred spaním som si dala 1 šumivú tabletu magnesium (liečivo), ja neviem, či to bolo tým, že mám robotu zo školy a nedarilo sa, alebo magnesium malo úplne opačné účinky na môj organizmus? nemohla som zaspať pre búšenie srdca asi 5 hodín - hrozná noc!!! asi to už nebudem piť! čo si o tom myslíte vy?