prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
vinea, snad Tribulus terestris alebo zmes Maximum potential for man?
Neviem na toto odpovedat presne.
Kackaa, to hranici na reklame, mozem ale spomenut vyrobky, ktore predavaju aj druhi, ako LKVB- alebo Ultra KVB-6, co su mierne prostriedky na chudnitie.
Tak isto ciastocne potlaca chut chrom.
Ale silnejsie su kombiancia extraktu zo zeleneho caju a alfa lipoickej kyseliny a este silnejsie termogenicke zmesy ako Xtreme lean supreme, ktora obsahuje velke mnozsto kofeinu z extraktu z Pauliny cupany a zeleneho caju a ine.
probiotika z vašho obchodu. je pisane že jedna dávka sa rovná 2kapsule... môžem na večer z jablkom aj viac napr.4 kapsule zjesť ? a je to vtakom obale...to mam stym zhltnuť?
RNG,
volakedy som mala problem s mykozami, potom som sa dlho liecila, odvtedy mam pokoj, a odkedy som vysadila HAK, tak uz ten problem nemam,.....ale aj tak ....zacala som jest susene slivky, su z Lidli, ze Sirius prunes soft and fruity, zlozenie: susene slivky a chemicka konzervacna latka =sorban draselny. velmi mi chutia, zjem tak za tyzden pol lika az kilo.....nemozu mi sposobit znovu mykozu? skladujem ich po otvoreni v chladnicke. Ja sa len pytam preto, ze som volakedy citala, ze cusene ovocie je pre tych, co maju sklon ku kvasinkam, mykoze, tabu.....dakujem
BAMBULKA 26...najblizsiu predajnu mas v lucenci. ak sa ti nechce cestovat, rozklikni www.doplnky.com, zavolaj tam, objednaj si a pride ti to postou. usetris nohy a asi aj peniaze za cestu :)))
RNG, prosím, kde sa dajú kúpiť produkty, ktoré spomínaš? Som z RS
RNG-ďakujem za rady. Myslím, že pleseň je asi preč, lebo svrbenie už pominulo, ale tá inkontinentácia ma trochu hnevá. Užila som z fi Starlife Noni Gold Star, kde píše, že -stabilizuje menštruačný cyklus a harmonizuje hormonálny a nervový systém, pričom som po hysterektómii, čo znamená, že cyklus už nemám. Objavili sa znovu návaly, ktorými som sa 8 rokov trápila. Mám ten produkt vysadiť? Totiž prestala som ho brať, lebo som včera už začala aj"špiniť", čoho som sa veľmi zľakla. Ďakujem
RNG...nakolko tvoje odporucania a odporucania na flastickach od potravinovych doplnkov su casto odlisne, chcem sa opytat na davkovanie spiruliny pri detoxikacii. staci 1 tabletka pred ranajkami, 1 pred obedom a 1 pred vecerou??? dakujem.
aké su príznaky kandidy? da sa to zistiť aj z krvi? pomôže ma z toho vytiahnuť kokosak, oreg.olej a probiotika z vašho obchodu ktore som si zakupil?