Otázky na RNG

RNG

959, hovorime o jedle(potraviny) a doplnkoch jedla(potravinove doplnky.
Do kedy planujes jest?
Nehovorim, ze si musis stale cistit creva, ale obcas sa zide.
A psylium sa da pridavat do vselicoho na zvysenie mnozstva vlaknin v nasej potrave, ktore je v sucasnej strave primalo. Na tom sa zhoduje dokonca aj medicka komunita vseobecne.
Preto sa vyrabaju coraz viac celozrnne produkty(tj vcitane pliev a psylium nie je nic ine ako jemne plevy s indickeho zrna -plantago ovata alebo ako sa to nazyva po slovensky indicky skorocel).
Ja som nahovaral zenu aby upiekla part krat domaci chlieb, tak urobila pokus kedysi davno s chlebom z hrubej muky s extra pridanymi otrubami z ovsa(bran) a troch0ou psylia.
Kysnuty bochnik bol ako tehla tazky, trochu mrvivy ale celkove dobry, aspon podla mojej chuti.
Keby kazdy jedol taky chlieb miesto bieleho, vela zdravotnych problemov spojenych s travenim a crevami a zamorenim tela by sa znacne redukovali.
Az sa toho raz chytie pekarne , bude o jeden problem v nasej civilizacii menej.

959

RNG dobre a možem tak, že rano nalačno polievkovú lyžicu psylia a pre spaním večer to probiotikum s jablkom?
A ako dlho to mam praktizovať? týždeň, mesiac, alebo ako?

RNG

detoxifikacia vacsimi davkami zelenych superjediel je znacne ucinna na kozu(5-15 gramov denne)
Inac enzymaticka detoxifikacia samozrejme znizi potrebu tela vyhadzovat skodlive tuky cez kozu tj zlepsi stav koze(acne, plesne, exemy)
Tiez aloe vera detoxifikuje ciastocne, hoci jeho ucinok je hlavne pripisovany vzacnym sacharidom, ktore umoznia lepsiu latkovu vymenu na bunecnej hladine(bunkove steny)

detoxikovat?

ahoy rng...cize keby som si cel "odmorit" telo ... pomohlo by to podla teba aj na problemi s plerou ako exem a akne? ak ano ako toe enzymi brat... setky naraz? prosim napis daqujem

RNG

Za nasich mladych cias, pred vyse 30 rokmi sme ju pouzivali. Spolahlivost je dost velka(95%+ s inac nechranenym sexom, co je dnes prilis riskantne pri tom mnozstve chorob prenasanych a sexualnej promiskuite).
Co sa tyka dostupnosti, vzdy to bolo volnopredajne a cez google som nasiel plno zdrojov(www.google.com pod slovami contraceptive foam, gel)

RNG

Kalen, jedina antikoncepcia, ktoru som ty odporucal je stara odskusana chemicka.
Nedaj sa pomylit nazvom(tak to nazyvaju farmaceuti, ktori by ju najradsej zakazali, ale to nejde), jedna sa o keslu penu alebo gel zavedenu do vaginy tesne pred .
Tato ucinkuje niekolko hodin ako spermacid(zabija spermie) a pomerne velmi malo sa jej absorbuje do tela, takze nema bocne nasledky ako HAK.
Za par hodin prirodzene vyjde.
Nie je to nic noveho, pouzivala ju aj egyptska Kleopatra(v jej pripade kysle vina ako vyplach), dnes je to nonoxil, kysla organicka latka pridavana do pien, lubrikantov a piluliek na vaginalnu inserciu(vkladanie)
Peny obsahuju od 9 do 27% nonoxylu.
Najdes ich ako spermicidy alebo contraceptive gel/foam