prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Rng ja som nemyslel chem. upravené oleje ale oleje zo semien, orechov a olivový olej...sú pre človeka dobre stráviteľné ale mne ich netrávi najlepšie, je to asi nízkou hladinou enzýmou alebo žlčník nie je v poriadku, proste živočíšne tuky mi v pohode strávi ale s rastlinnými si telo nevie dať rady, ked si dám viac ako 20 g.
Podľa môjho názoru to môže byť aj genetika, moji predkovia asi jedli málo orechov, semien a olejov a skôr jedli mäso a teda skôr živočíšne tuky.Poznám ľudí čo sú čistý mäsožravci a nemajú problém, ale aj takých čo mäso vôbec nejedia a takisto sú zdraví a šťastný, niečo na tom bude.
RNG, môžem sa spýtať, prečo sú doplnky, ktoré ponúkaš, také lacné? Lacné oproti iným dodávateľom. Napríklad aloe gel, prekvapila ma cena u teba, inde si pýtajú oveľa viac....
dobry den RNG, v poslednom case ma zaujala sprava ze pensylvanski vedci na zaklade vykumu tvrdia, ze neexistuje dovod vypit denne 2l vody, staci vraj 1,2l. mne sa to vsak zda malo.
a chcela by som sa este opytat, ci rano 0.5l vody ktorou zapijam psylium mam zaratavat do denneho prijmu vody.
enzymaticke cistenie tela je branie enzymov na prazdny zaludok.
Detoxifikacia roznymi zelenymi zdrojami(vcitane zelenin, nie len "superjedlami") a vlakninami je vlastne ciastocna zmena skladby stravy.
To vsetko nie su jednorazove veci, to treba opakovat, je to sucast udrzby a regeneracia tela.
a to sa setqo naraz papa? xP si sa to daka musi deliT?? daqujem za odpowede na otravne otazky xD
Good N Green
detox, spirulina alebo viaczlozkova zelena zmes, ako Goog N Green, a multienzymi alebo pancreatin, to je vsetko fajn.
dakqujem rng...za rady a v tvojix shopoch by wedeli asi poradit ake enzymi pripadne tie superjedla by boli vhodne premna?
RNG......nechcem otravovat,ale pisala som vam mail.DAKUJEM