prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
martin, tuky ktore su v plodinach a zivocisnych produktoch su absolutne dostatocne.Nepotrebujeme nic dodavat.
Len nasa kuchyna vymyslela civilizovane pripravy jediel, kde pouziva izolovane oleje a tuky.
Este aj s tym by to nebol problem, keby ich vytlacali za studena a chemicky nemenili na tzv "stabilne" formy, ktore vydrzia vo flasiach bez chladenia dlhy cas a tiez predlzuju zivotnost produktov, v ktorych sa nachadzaju.
To brojenie proti zivocisnym tukom je platene priemyslom, ktory chce predavat lacne spracovane rastlinne tuky za drahe peniaze.
Maslo je ovela zdravsie pre nas, nez rozne chemicky upravene rastlinne oleje , margariny a natierky.
Existuju aj tzv syrove natierky vyrobene bez mnlieka, len chemickym spracovanim roznych rastlinnych olejov(stuzenie, hydrogenacia, rafinacia, stabilizacie)s pridanim umelych prichuti.
Ja som z mierou za maslo, panenske rastlinne oleje a malo prehrievane zivocisne tuky, hoci zivocisne by sme mali znacne obmedzit, kedze v zvieratach chovanych na farmach, bez zdraveho pohybu je podiel tukov uz aj tak vysoky v mase.
Napr, divoky jelen ma 5% tuku v mase a vyse 10 % sliach.
Krava /krmny bycek ma vyse 20% tuku a menej nez 5% sliach.
Takze mame z nich privela tukov(zapchate cievy a ulozeny tuk) a primalo materialu na slachy a klby(ludia, hlavne starsi, trpia na znicene, nedostatocne regenerovane klby)
reno, snazim sa kupovat len produkty so znamkou kvality GMP, lebo tam mam skoro istotu, ze su nezavadne.
Inac vyrobcovia v ktoromkolvek poli dnes podvadzaju, ako sa len da, zialbohu.
959,selen sa da objednat aj vo forme kapsul z viacerych firiem. Tabletky su ale vzdy lacnejsie a forma selenovych kvasnic je jedna z najlepsich pre absorbciu.
Neskusala si brat tabletky spolu s Betainom HCl?
Ak sa ti v zaludku tabletky nerozpustaju pre nedostatok kyselin, tak to by bolo riesenie.A ked mas nedostatok kyselin, aj tak si ich potrebujes na travenie doplnit.
Oprava-mal som na mysli nie Multivitaminy, ale MULTIMINERALY
RNG, uvažujem nad prečistením tela, teda že by som si kupil Multivitam. na kosti.To treba brať rano na prázdny žaludok.
1.Ako dlho to treba praktizovať teda to prečistovanie-1 až 2x ročne?
A koľko tabliet naraz užiť ?
2.Možem si na to kupiť aj tie enzýmy pre starších ludi v želat. kapsuliach, alebo radšej tie poťahované?
Vieš, za som skor za tie želatínové, tak neviem, či možem aj tie, či maju rovnaký učinok ako tie Mulztienzýmové.
Vďaka.
Dobry den!Zaujimalo by ma ci sa mozu kombinovat liek Pirabene s liekom Ibalgin?Ci to nemoze mat nejake negativne nasledky?
dobrý den- zaujímalo by ma, či stačí na vysoký tlak (50r. muž) objednať- lecitín, diuretikum s draslíkom, magnezium (kedže hloh dojde neskoro). dakujem
Neviem,ako sa prejavuje otrava ortutou,ale po tom tyzdnovom uzivani Omega3 a Lecitinu od firmy GENERICA,mam pocit,ako by som bol fakt priotraveny.
Ta ochranna znamka GMP,ktoru si spominal,je zrejme dolezita.Maju ju aj tvoje vyrobky,ktore ponukas?Myslim ten Lecitin a Omega3.