Otázky na RNG

lizanka

dobry den RNG, mam doma enzymy pre vegetarianov Ultra veggie enzymes od Queens a prosim ta zbezne si pozri nasledujuce zlozenie, lebo o tych jednotkach nemam ani paru a pre laika ako som ja je to poriadny gulas:

Plant enzyme blend(from n.zymes TM brand formulation and ingredients developed by National Enzyme Company)275mg

Amylase(3,500 DU)

Glucoamylase(5.25 AGU)

Lipase(350 FCCLU)

Protease I pH 3.0 (15 SAPU)

Protease II pH 4.5 (20,000 HUT)

Protease III pH 6.0 (35,000 HUT)

Cellulase (200 CU)

CereCalase(hore je pripisane take "TM")(250 MU)

Alpha-Galactosidase (75 GaIU)

Lactase (150 ALU)

Invertase (150 SU)

Malt Diastase (325 DP)

Peptidase (2,500 HUT)

Bromelain (650,000 FCCPU)

Papain (250,000 FCCPU)

dakujem :)

nika-v

Ďakujem za informáciu ohľadom kyseliny hyaluronovej, zvažujem si ju objednať, aj iné. Ale všimla som si že niektoré doplnky o ktorých sa tu diskutuje tam nie sú. Napr.nenašla som multienzým, ale iba papaya enzým.

RNG

elessar, vsimni si, napr obsah bromelainu je 50 mg, nie je specifikovana ziadna aktivita. Moj bromelain(500 mg) ma aktivitu 600GDU na pilulku. A u mna Pancreatine je 1400 mg ...
Takze odporucena davka enzymkomplexu, 2 az 4 s jedlom ti asi velmi nepomozu, zialbohu, ked mas problem z travenim. A na enzymaticke cistenie ich musis brat asi tak vela, ak Wobenzymu.

objednavka

...a este otazocka, ci mi mozu poslat vsetky veci od teba teda ci netreba daco drzat v xladnicke a teda neni to mozne transportu v baliku ked je teraz uz teplo... ja neviem napr, aloe , probiotika, atd... no a este ot.: ci mas aj nejake novinky teraz co posielas ci mienis poslat, daco nove co neni v ponukach?

RNG

elesar, ten enzym je skor nahrada Wobenzymu. Nie extra silny...
Nazor, ze by Bratislavsky obchod mal byt plne zasobeny v prvom rade s tebou zdielam a dufam, ze v blizkej buducnosti bude. Pripravujem nove zasielky...

RNG

cico krv v moci je dost pravdepodobne problem s ladvinami.To treba preliecit.
Nenasli ti tam zaroven aj bakterialny nalez?
Multienzymi sa mozy brat kedykolvek. Ale na problemy so zapchou pomahaju vlakniny(zeleniny, psylium, jablka, )

elessar

RNG...prosim ta, co hovoris na tento enzymaticky komplex: www.enzymkomplex.zoomshare.com
...radsej by som si pochopitelne kupil tvoj multienzym, mal som ho aj objednany, ale do predajne v slimaku bohuzial neprisiel ani s poslednou zasielkou.
...inac pani v obchode v slimaku je velmi velmi zlata, vzdy super pokecame, ked si tam pridem nakupit doplnky...len keby toho tovaru bolo viac. ale nevadi, mna tesi, ze sa ti obchody rozbehli a verim, ze do buducnosti to bude aj so zasobovanim lepsie.
...este jeden maly postreh...mam taky pocit, ze zo zasielok, ktore posielas, drviva vacsina tovaru skonci v predajni v lucenci a v blave toho ostane velmi velmi malo. neviem ako to mas poriesene, ale nemala by prave bratislava byt nr.1? predsa len, viac ludi, vacsia kupna sila atd. cize mozno by si v mkonecnom dosledku z toho aj ty mohol viac profitovat...ale to je iba taky postreh, samozrejme ty musis vediet najlepsie ako riadit svoj biznis :)))

cico

ahoj rng. chcel by som sa spytat na multi enzymy. mozu sa brat pri problemoch so zapchou? este jedna otazka. prosim ta nevies co moze sposobovat, ze za kazdym ked mi robia vysetrenie mocu mam tam krv. dakujem.