prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
jozko 5123
Ja pouzivam aj bromelain, aj Quercitin, hlavne na jar, ked je vsetko v kvete.
RNG pomôž mi prosím ťa, lebo už zase pomýšľam na antidepresíva... brala som cipralex, vysadila som a vracia sa mi to... najväčší môj problém bol točenie hlavy, záblesky derealizácie a únava a tieto tri veci sa mi vracajú práve. To točenie je vkuse, ráno sa s tým zobudím, večer s tým idem spať, mám pocit, že odpadnem, spadnem, unavená som ako pes... hrozné... dva mesiace neberiem AD a beriem SWJ z tvojej predajne asi dva týždne, 3x2 tbl, ale nič... pora´D, čo ešte robiť, čo ešte si kúpiť, ako sa vyhnúť aj antidepresívam, aj poraziť tieto stavy...
Dobry den Rng, mohli by ste mi prosim vas napisat ako mozem davkovat colostrum (od vas) pre 4rocneho syna. Ma kasel aj nadchu a o par dni odchadzame na dovolenku, tak chcem aby sa z toho co najskor dostal. Davam mu oregano,NAC,vitamin C,omega 3,spirulina,GSE 15kvapiek do 2dcl a striekam do nosa striebornu vodu.Poradite mi prosim aj kolko vitaminu E mu mozem davat(ideme k moru) DAKUJEM ZA ODPOVED a prajem pekny den.
RNG prídu teraz v najnovšej zásielke super silné enzými alebo až neskôr?
a proti zapalovy je lepsi quercitin alebo bromelain?
planujem si kupit GSE,oreganovy olej, psyllium a betain HCl, dufam ze to budu mat a ak nebudu mat ten betain HCl tak by som dake enzymy, ake su najlepsie?
Ďakujem RNG a predávaš aj koloidnú striebornú vodu? Kúpim si z Tvojho obchodu aj iné doplnky, aj tie Omega 3.
Prajem pekný deň.
Oli, na oci je vyborna koloidna strieborna voda. Ja si ju striekam do oci niekolkokrat denne.Spray flasticku nosim so sebou a mam ich v kazdej kupelni a aute.
Inac aj kazdy iny v rodine ju pouziva, nielen ja.
Dobra je aj do nosa aj na vaginalne vyplachy.