Otázky na RNG

RNG

kostlivec, na skutocne odstranenie plesni z tela treba klinicky ucinne davky spominanych.
Kaprilovej kyselinu treba minimum 3x1 gram(to sa rovna 3 lyziciam kokosoveho oleja)
Lapacho(Pau D Arco) aspon jednu polievkovu lyzicu kopcom, varit minimum 15 minut a prikryte odstat cez noc luhovat.
Oreganovy olej 3x300 mg je nevyhnutny
A dodrzovanie ultranizko sacharidovej diety aspon 1 tyzden s mnozstvom vlaknin(zeleniny, psylium) sa neda nijak nahradit.A davky probiotik.
Inac tie plesne nevykopnes z tela

RNG

cider, ten papajovy enzym=cukricky na travenie, je skor velmi jemna pomocka.
Tam by mali byt ine, silne enzymi ako Pancreatine, Multi Enzyme, Bromelain a podobne.
Zle natravenie zo zaludka pokracuje hnitim v crevach, kde sa rozmnozia neziaduce bakterie. Preto Betain HCl alebo Pepsin HCl sa neda nicim nahradit.
Spravne natravenie v zaludku, bez kvasenia a hnitia dalej podporuje spravnu probioticku flaru v crevach.
Hnacky su dosledok nespravnej flory v crevach, telo sa snazi vyhodit neziaduce latky a nespravne bakterialne zamorenie.

kostlivec

RNG, ako dlho mam uzivat kaprylovu kyselinu, ak mam kvasinky? teda priznaky uz nepocitujem, ale viem, ze z tela sa plesen len tak rychlo neodstarni. (uzivam 1 tbl. denne - 350 mg + lapacho denne, candivac,lactobacily) dakujem

cider

RNG, objednala som si u teba Acidofilus, chcela som aj Betain HCl,ale ze ho nemate. Vsimla som si ale nejaky papajovy enzym na travenie,je dobry?Mam totiz caste hnacky a chcem s tym nieco robit. Dakujem

RNG

ooo, merala si si cukor v case, ked sa ti mota hlava?
Tak isto sytenie krvi kyslikom?
Oboje mozu sposobyt chvilkove malatnosti a krutenie hlavy

ooo

RNG cukor mám dobrý a únavový syndróm... tá únava nie je stála a nemám žiadne iné kritériá na stanovenie tejto diagnózy :)

RNG

jozko, mnohi vegetariani maju vysoky prijem sacharidov a pre to maju kvasne alebo plesnove nakazy v tele. Tie znacne oslabuju imunitu
Odporucam precistit traviaci trakt, drzat niekolko dni ultranizkosacharidovu dietu s plno kokosovym olejom, 3x2 oreganovym olejom(s jedlom!!) a potom nasadit spravne probiotika.
Probiotika sa beru aspon 3 hodiny po antimikrobialnych(oreg. olej,. GSE, extrakt z olivovych listov,graviola, lapacho...)

RNG

ooo, nakoniec mozes mat len nizko cukor alebo unavovy syndrom(tj zamorene telo ci uz chemikaliami, splodinami travenia alebo nejakymi mikrobialnymi nakazami, pripadne parazitmi)