prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
fiona, Witch Hazel by tam uz mal davno byt, bol v poslednej zasielke, ktora tam prisla uz pred vyse tyzdnom. Zavolaj im este raz, prosim, do Lucenca.
mala bodka, ja poslem cokolvek mi napisu, ze im chyba. Ked mi nenapisu, nemozem posielat. Tu je viaznutie komunikacie na vine, hlavne pred mesiacom-dvoma celkom zlyhal internet a ani ja ani konatelka sme to nevedeli. Ona odosielala spravy a ja som ich nedostaval. Jej to oznamilo, ze som ich otvoril!
Odteraz komunikujeme len cez fax, ten je spolahlivejsi.
Zialbohu od momentu, kym mi oznamia, ze im nieco chyba kym sa to dostane do predajni trva i mesiac(ja to tu musim objednat, moj syn to prebali na dlhu prepravu a zaroven urobi inventuru a colne papiere, tyzden trva kym sa to dostane na Slovensko, tam to treba preclit a odviezt do skladu.) Takze ako som povedal, az mesiac to trva.
Musia sa naucit odhadovat, co sa kedy vypreda a objednavat v predstihu.
Dufam ze to v buducnosti pojde lepsie.
Pre istotu zavolaj do Lucenca, ci to tam niekde nesedi....
RNG co si myslis o detoxikacii od tazkych kovov bentonitom clay?je to lepsie ako drevne uhlie ak sa to da vobec porovnat.dakujem
RNG. dnes som bola prvykrat v tvojom obchode v bratislave. niektore z tych produktov ktore tu propagujes tam vobec nemali, takze som bola dost sklamana. obchod je na velmi dobrom frekventovanom mieste, skoda, ze nie je lepsie zasobeny. stravila som tam vsak asi hodinu,mozno aj viac. pani predavacka bola neuveritelne ochotna, uz som sa davno s takou milou osobou nestretla. vysvetlovala mi jednotlive preparaty na co sa pouzivaju atd. v tomto smere som bola spokojna, len skoda, ze som si nemohla kupit vsetko, co som chcela. aka je prognoza do buducnosti, myslis, ze sa to zlepsi?
tita je plno zmesi na slachy a klby. Obsahuju rozne zlozky, ako glukosamom, chondroitin, MSM, hyaluronicku kyselinu a protizapalove ako bromelain a dumbier a ine.
Na klbovy maz hlavne hyaluronicka kyselina, CMO alebo jest do tyzdna 2 avokada.
Colafit je cisty kolagen z prasata.Neviem, nakolko je tato forma absorbovatelna do tela, ale napr zelatina, ktora ma mensie molekuly ako kolagen zavisi velmi od cinnosti enzymov v tele.Ja by som ho bral spolu s bromelainom alebo papainom.
V obchode mam viacero zmesi na klby, staci sa spytat predavaciek.
A zelatinu najdes hocikde v potravinach. Najlepsie je ju pridavat do polievok(zhustnu) alebo vyrobit "jello". Pozor ale na nahrazky vyrobene nie zo zivocisnej zelatiny ale z modifikovanych skrobov.
lubos, oreganovy olej len s jedlom, je to silna korenina.
Enzymi na cistenie tela hodinu pred jedlom,
na travenie jedla spolu s jedlom
RNG vieš prosím poradiť niečo na ohybnosť kolien a posilnenie klbov? Muž berie colafit, ale chcel by niečo lepšie ak vieš