prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
moncika, mam
aha konecne sa mi to otvorilo.
Akonahle vidim slovo BIO, viem ze sa niekto snazi rabovat ludi.
Co to je je tekutina obsahujuca plno zloziek, len jedna z nich EDTA je vlastne chelator((ethyl diamin tetraacetic acid, povodne vyrobeny v Nemecku ako nahrazka za kyselinu citronovu, kyslidlo do potravin).Nie je tam napisane, kolko ho tam je....
Pri otravach olovom je EDTA pouzivana intervenalne az 3 gramy denne.
Vyssie davky poskodia ladviny, co sa mnohym stalo s davkami 10 gramov!.
Oralne-ustne sa odmoruje ovela pomalsie, mesiace, davky su okolo 600 mg EDTA denne. Kedze tento chelator ale berie aj ine mineraly, nielen tazke kovy, odporuca sa vecer zobrat EDTA a rano mineralovu zmes.
EDTA pomaha aj odblokovat cievy, lebo usadeniny na nich su nielen tuky a cholesteroly ale aj mineraly.
Inac na ortut EDTA nepracuje dobre.
Ja vam odporucam, pite nesladenu ribezlovy stavu, pestujte si koriander(zeleny vrch je cilantro) jedzte jablka, ananas, a kto je prilis zamoreny, nech pouziva mesiac dva tekute zeolyty.
Tie odmoria nielen tazke kovy ale aj pesticidy a ine agresivne skodliviny v tele(volne radikaly)
prečo mam stale take červenkaste oči. a stale ma boli hlava niekedy viac nekedy menej ale stále. a rano mam strašne červene oči. tie žilky a tak. ale v podstate stale mam trochu červene oči. je to moj velky problem čo mam robiť dakujem
a mas tie tekute zeolity v obchode?alebo kde ich zozeniem?
moncika, chelatory mas v ovoci a ovocnych stavach(kyselina citronova, kyselina jablcna, berbericka, octy...)
NAC je napr tiez chelator.
Neviem otvorit tu stranku. Ale drevenne uhlie ma ciastocky privelke na absorbciu v crevah a prestup cez bynkove steny v tele. Tekute zeolity ale cestuju po tele vsade z bunky do bunky a odmoruju. V USA su patentovane ako liek na rakoviny(teda nie ako liecivo zdravotnymi ustavmi, ale len patentovym ustavom)Inac su povolene predavat len ako potravinovy doplnok.
bismuth je tazky kov podobny ako olovo.
Nie je natolko jedovaty, ale ze by bol uzitocny, o tom neviem. Pouziva sa napriklad v lieku proti kyselinam (Pepto bismol) alebo ako sucast liekov na znicenie Helikobaktera(ranitidin bismuthu)
Osobne mam na ten ucel radsej zinok, ten je netoxicky a ucinnejsi.
Co sa tyka antiacidov, som proti nim vsetkym, lebo sa pouzivaju na potlacenie kyselin, ktore su nevyhnutne na travenie.
A pala a zaludocne kvasenie su z NEDOSTATKU kyselin, nie prebytku, ako sa to popularne hovori.
RNG a drevene uhlie sa dostane vsade ci tiez len do criev?a tie zeolity a chelatory co si spominal tak mas v obchode?a co si myslis o tomto?je to ale dost drahe.bolo by fajn ak by si nieco mal.
www.evenbetternow.com
moncika, bentonit je vyborny absorbent.Problem je, ze sa nedostane v tele nikde inde, tj detoxifikacia je limitovana len na creva.
Ucinne odmorovanie celeho tela potrebuje latky, ktore sa dostanu do kazdej bunky v tele. Take su rozne ovocne a zeleninove organicke kyseliny(chelatory), doplnky ako cilantro(zeleny vrch koriandra) a tekute zeolity.
lubos 3x2 je asi maximum co by som odporucal. Raz denne 2 ale stacia, pokial nepotrebujes rychle odmorenie, ako napr pri rakovine.