Otázky na RNG

PF2014

Ahoj RNG, bol som na pečeňových testoch a hodnoty ALT,AST,GMT a celkový bilirubín boli v poriadku. Dá sa podľa toho povedať, že pečeň je na 100% v poriadku? Či je to určite spoľahlivé?

mamado

RNG, prosím ťa, môžem na ten môj pankreas /chronická pankreatitída/ užívať Curcumin?
Po užívaní všetkých tých produktov, čo si mi poradil sa mi polepšilo ale teraz zase týždeň mám bolesti, čo ma znepokojuje.
Serrapeptáza mi velmi pomohla aj na chrbát, prestal ma bolieť. Budem ju brať dlhodobo. Beriem ešte aj Berberine. Môžem ho brať tiež dlhodobo?
Ďakujem.

RNG

Dobre protizapalove su nap curcuminoidy(pozri cez iherb, curcumin,phytosome, Meriva , davka 2 x 1 gram alebo aj viac), tiez boswelin, davka 2 x 1 gram.
Odporucam brat aj serrapeptazu, 3 x 120 000 IU aspon par dni.
Zvonka pomoze si to natierat DMSO.

Nickname81

mamu bolela pata ,už kvoli tomu aj krivala tak k ortopedovi ,na rtg nič nenasli ale ortoped jej povedal že ma zapalene slachy na nohach a povedal jej že ma ist na ožarovanie ,čo si o tom myslis?:) neexistuje natoo niečo ine?

RNG

Nuz cital som o tom uz viackrat od mojich lekarskych zdrojov, ale posobne mam tak trochu obavy sa hrat s hormonami, tj som to este sam neskusal na sebe.Ani som v podstate nemal na to extra dovod.
Pozri napr na
www.livestrong.com alebo este lepsie od Mercolu
articles.mercola.com

redka

V suvislosti s adrenalnou unavou som narazila aj na poizitie pregnenolonu. Rng mate s nim nejake skusenosti, osobne ci vo vasom okoli?

RNG

Nerozumiem. Myslis na vrchu ruk, tj opak dlani?
esmies si umyvat ruky silnymi alkalickymi mydlami a obsas si ich namastit napr kokosovym olejom, najma na noc.
Odmastena koza praska a chytaju sa do nej rozne mikroby, najma plesne

gabi123

zdravim rng, prs. ta pekne znovu o pomoc, co moze byt pricinou dost intenzivneho palenia ruk na chrbte...
dopredu dakujem za tvoju odpoved

RNG

Rutin hesperidin a diosmin neriedia krv, a teda nemeozu sposobit krvacanie. Su to antioxidanty, ktore zvysuju ucinnost vitaminu C a spruznuju cievy v tele.
DIM, I3C a chrysin znizuju hormonalne hladiny napr testosteronu, ale zaroven jemne aj estrogenove hladiny. To su jedine, co poznam na chlpatenie=hirutizmus.
Znizuje to aj hormon DHT(dihydrotestosteron) co je zodpovedny za zvysenie vylucovania z mazovuch zliaz tj nepriamo aj zvysenu tvorbu acni.

delphia

este by som sa chcela spytat na hormonalnu nerovnovahu. mlade dievca 17 rocne ma vysoku hladinu muzskych hormonov, neziaduce ochlpenie, problematicku plet. gynekolog to chce riesit antikoncepciou. ake su moznosti prirodnej liecby?
dakujem