Otázky na RNG

RNG

majo, nie. A o tych 130-150 rokoch silne pochybujem. Je dost ludi zijucich v dzungliach a dost vykopaviek, z ktorych ani jedna to nepotvrdzuje. Teda zatial o nicom takom neviem.

daria

RNG dakujem,a ten olej mam brat 3lyzice rano na lacno alebo si to mozem rozdelit po lyzici pocas dna napr pred jedlom alebo radsej po?

majo2906

Tú bolesť musíš zažiť až potom pochopíš :}
Proste ak sa dá ešte činka dvíhať alebo aspoň držať až dovtedy...ved si vyskúšaj...

majo2906

Vaneska...mliečne výrobky u niekoho naopak podporujú rast kvasiniek lebo ľudia majú málo enzýmov na strávenie laktázy.

lizanka

majo: ako to myslis "az do bolesti"? akoze takej ako ked napr. na bicykli sliapes do kopca-t.j. ked je sval dlhodobo zatazovany a co najdlhsie?

lizanka

majo: ako to myslis "az do bolesti"? akoze takej ako ked napr. na bicykli sliapes do kopca-t.j. ked je sval dlhodobo zatazovany a co najdlhsie?

vaneska

daria,
pri nizkosach. diete som jedla bielkoviny a tuky a minimum sacaharidov (teda ziadne sladkosti, med, sladke ovocie, sladku zeleninu, atd - nic co obsahuje vela sacharidov). jedla som masko - kuracie, ale mozes aj ine (ale skus sa vyhnut masnemu:-)), ryby, biely jogurt, acidko, orechy, semiacka, zeleninu, syr...
k tomu doplnky, ktore som spomenula. ako sa vsak vsade docitas, nie je dobre stravovat sa takto dlhodobo. podla mna 7 dni staci uplne - moja skusenost.
ak chces viac info - vygoogluj si nizkosacharidovu, resp. bielkovinovu dietu.

majo2906

CVICENIE...Čau cvičím hned ráno ked sa zobudím, vypijem predtým vodu a idem na vec...ak nemáš činky nevadí, hocijaký predmet zober do ruky a cvič jak len vládzeš a ked nevládzeš dvíhať záťaž tak ju ešte podrž aby ti svali praskali :}
Odporčil by som ti niečo pred tréningom na povzbudenie...mne vyhovoval hlavne arginín ale zatiaľ ho RNG neposlal do predajní tak si daj napr. kofein.
Mne stačí vlatná vôľa.

majo2906

O tomto cvičení do bolesti som sa dozvedel od špičkového ezoterika ktorý ju chápe úplne inak ako je v knižkách a všeobecne.Poviem vám len v skratke že okrem toho cvičia aj sugeratívne cvičenia vyhrážaním sa smrťou svojmu pudu sebazáchovy ktorý je uložený v neurónoch v hrubom čreve...tým že sa vyhrážajú týmto neurónom vlastne ich klamú a oni začnú veci riešiť tak, že dajú do pohybu kmeňové bunky v kostnej dreni aby menili tukové bunky na to aby sme "nezomreli" teda chcú aby sme prežili lebo mi chceme "zomrieť" a týmto spôsobom nás naše pudy môžu liečiť.Jedincom ktorým sa tento systém otvorý sú najmä samotári niekde v džungli kde im pracuje pud sebazáchovi naplno a dožívajú sa okolo 130-150 rokou a väčšinou zomrú nešťastnou náhodou...možno v budúcnosti sa bude vedieť o tomto systéme viac...ja som len chcel vedieť či u vás sa o niečom takomto hovorí.