Otázky na RNG

Ninna

A ešte prosím Vás môžte upresniť aké enzýmy ste mali na mysli konkrétne. Sú nejaké potraviny ktorým bu som sa mala výlučne vyhýbať kôli ŠŽ?

jajaja 111

A este nieco: myslis, ze na strave podla krvnych skupin alebo na delenej stravej nieco je alebo je to len nezmysel? Dik.

zezo28

Rng, prosim Ta, kupil som si Multienzyme Formulu, uzivam aj Betain HCl. Vraj mas aj nejake nove multienzymy, ako sa lisia od multienzyme Formuly - su silenjsie? Aj tie sa daju uzit nalacno na cistenie? Ako dlho to musim uzivat?

jajaja 111

Kupila som si zelenu zmes Life´s Greens. Staci to uzivat ako prevenciu tak 2-krat do tyzdna po lyzici napr. na chlieb alebo to treba jest castejsie a nalacno? Mas aj inu zmes - myslim len cisto zmes rias. Diky.

daria

rng,este sa chcem opytat som nasla v tvojom prispevku ze odporucas nizkosach. dietu a potom nasadit probiotika.mne si povedal brat probiotika uz pri diete tak ako to je??dakujem

RNG

nina staci pouzivat jod 2 x do tyzdna. Cistenie tela cez kozu naznacuje zamorenie a potrebu extra enzymov.
A samozrejme co sa tyka akni, prestat jest znicene tuky(rastlinne "masla", tavene "syrove" pomazanky, vyprazane jedla, hydrogenizovane oleje v hotovych jedlach), stare syry.

RNG

Radeska, stacia probiotika. Mozna trochu kokosoveho oleja nejak vpravit do jedla by tiez bolo uzitocne. Moja zena vari vzdy so zmesou kokosovy/olivovy asi 1 ku 1.Ine oleje sa u nas doma neuzivaju(teda okrem rybacichlanoveho a borakoveho, ale tie len v kapsuliach.Zriedkavo pouzije hroznovy alebo sezamovy, aj to len v cinskych jedlach)

Ninna

Pouźívam jódovú tinktúru transdermálne pravidelne takmer každý deň - natieram si fľak o veľkosti čerešne. Keď som spomínala tinktúru pred MUDr. zakázala mi ju aby som jódom nevysycovala ŠŽ. Podľa mojej skúsenosti telo ozaj potrebuje tento jód - vidím to podľa rýchlosti myznutie škvrny. Mám však problém momentálne s akné alebo hnisavými vriedkami ktoré sa mi začali tvoriť už aj na chrbte a pleciach, v dekolte. Môže to byť dôsledok čistenia tela?

ninna

Pouźívam jódovú tinktúru transdermálne pravidelne takmer každý deň - natieram si fľak o veľkosti čerešne. Keď som spomínala tinktúru pred MUDr. zakázala mi ju aby som jódom nevysycovala ŠŽ. Podľa mojej skúsenosti telo ozaj potrebuje tento jód - vidím to podľa rýchlosti myznutie škvrny. Mám však problém momentálne s akné alebo hnisavými vriedkami ktoré sa mi začali tvoriť už aj na chrbte a pleciach, v dekolte. Môže to byť dôsledok čistenia tela?