Otázky na RNG

oli

touareg, možno by bolo dobre keby si RNG založil svoju vlastnú poradňu, pre tých ktorí ozaj tú jeho pomoc potrebujú a oceňujú a ktorí sú ochotní dať za jeho doplnky zaplatiť aj viac korún (eur) aby nebol stratový.

touareg

Ja tiez uzivam asi pol roka SJW a je perfektny.Pomaha mi zbavit sa psych. problemov.Ja mam socialnu fobiu, ked mam ist medzi ludi, do mesta, nieco vybavovat po uradoch, proste medzi ludi, je to horor.Potim sa, je mi spatne od zaludka, zavraty, trasenie ruk...Akonahle uzijem SJW, opada to zo mna.Zvyknem zobrat 1-2 kapsule naraz a zacne to ucinkovat do tej 1.hodiny.Ako pisal RNG, ma to ucinok tych 8 hodin.
Fakt to pomaha.Poradil mi to aj pred cestou lietadlom.Tohto roku som to skusil a super.Pred tou cestou lietadlom som si dal este doma 1-2 kaps.a po dalsich 4 hodinach pred letom som citil, ze som este vystresovany, tak som si dal dalsie 2 a tak.Proste si to davkujes podla potreby, ako sa citis, ale nesmies prekrocit tých 3x3 denne.A dava sa to iba v pripade,ked vies, ze budes pod stresom a citis,ze to ide na teba.Ako vravim, ked viem, ze pojdem niekde po uradoch, alebo ma nieco caka, dam si 1-2vopred a je to OK.Netreba to ale brat pravidelne, teda kazdy den v kuse aj ked to nepotrebujes.
Ale je to bomba pripravok.Nema chybu.Neviem, kde ho zozeniem, ak RNG odide.U nas ho sice iste spolocnosti predavaju, ale cena je niekolkonasobne vyssia.Dokonca som ho videl predavat po 1 800,-Sk.Je to chore, ked clovek ho u RNG kupuje za necelych 200,-Sk.A tak je to aj s inymi doplnkami, ktore u nas uz , ak sa RNG rozhodne odist nezozenieme nikde.Je to hrozne, lebo mne velmi pomahaju a neviem, co bude potom.Do zasoby to tiez nema vyznam kupovat, predsa sa to popar mesiacoch minie a co potom? Budem tam, kde som teraz.Taknaco sa nabalovat ako škrecok.
Dokonca som skusal uz aj niektore firmy v USA kontaktovat, u ktorych som videl,ze predavaju doplnky ako ma RNG, ale smola- bud neposielaju na Slovensko,alebo cena postovneho je taka vysoka, ze katastrofa.
Touto cestou, RNG,ak citas tieto riadky, prosim ta, za vsetkych tvojich spokojnych zakaznikov, nerob to,porozmyslaj este, alebo s konatelkou najdite nejaku spolocnu rozumnu schodnu cestu, ako udrzat tento SUPER OBCHODIK aj nadalej.Verim, ze riesenia sa daju najst.Ďakujem.

usiko

vies co, samostatne nie, RNG mi napisal, ze 5HTP mam brat 2 tbl. pred spanim kazdy vecer lebo pomaha vyrabat serotonin, a toho mam nejako malo.....a SJW mam brat podla potreby, ale teraz SJW beriem /spolu s 5htp/ asi 2 tyzdne vkuse, 3xdenne po 2 az 3 tbl/SJW/. RNG povedal, ze ho nemam brat stale, ale istota je istota, a kedze ja som uz bola zrela na antidepresiva, rozhodla som sa ho brat nepretrzite.....ozaj, este sa hos pytam, ci si mozem nejako poskodit.....

salamandra

usko mam pre teba otazocku :)ako dlho uzivas 5htp a sjw?? v akej kombinacii??
skusal si aj samostatne uzivat kazdy pripravok a kolko toho beries a ako casto ?? dakujem za ryxlu odpoved :):)

usiko

Sara 13, no, ja mam take vybuchy nalad, mala som dni, ked mi bolo nanic, jednoducho nanic, nemalo to pricinu, len tak, bolo mi placlivo, myslela som si, ze sa mi zruti svet, chcela som si nieco urobit, aby som sa tolko netrapila, plakavala som aj cele hodiny vkuse, nevedela som sa pozbierat.....v noci som sa budila a chodila jest, sice len ovocie ale aj tak, mala som popretrhany spano, nedobre som spala atak.....teraz beriem SJW a 5htp a spim jak babatko, na jedlo v noci ani nahodou nepomyslim, a ked aj, nejdem ho jest, co je uspech, lebo som vyjedala v noci uz asi 6 rokov......cez den som kludnejsia, stastnejsia, viem lepsie zvladat stresy a hlavne, prestala som byt pazrava.....okrem ineho som volakedy trpela anorexiou a chorobne som strazila este pred rokom kalorie...nevedela som sa dojest, bolo to sice len ovocie a zelennina ale ked toho zjes 5 kil denne, vaha ti ide hore...a ja som tolko zjedla.....teraz papam len tolko co mi treba, nemam chut sa prejedat, lebo si uvedomujem, ze mi bude zle....toto som volakedy nedokazala, teraz si viem dat kazdy den tri kusky cokolady bez vycitiek, predtym som si vyhradila jeden den v tyzdni /sobota/ na "zle" jedla, kedy som zrala zaradom vsetko, co som nasla, napr. pizza, 15 kremesov, zmrzlina, cokolada, keksy, zle mi bolo, ale mne to tak vyhovovalo...teraz sa stravujem pestro, nemam chut sa prejedat a som stastnejsia....

samozrejme, ze tieto doplnky ti nepomozu tak intenzivne ako lieky, ked som brala cipralex bola som este pokojnejsia, ale lieky nechcem, lebo mi uplne otupili zmysly.....takze som si zvolila tuto cestu, aj ked nie je na 100 oercent ucinny, ale velmi pomaha a ja verim, ze ked budem brat dlhsie, postupne to bude lepsie.....ale hovorm, necakaj zazraky, vela je aj v tebe, verit tomu je velmi dolezite.....minule som vravela mame, ze tie kapsule mi pomahaju, a reku, aj keby to bol len placebo efekt, stoja mi za to, lebo fakt je ten zivot lepsi.....

sara13

usisko vazne ti tak pomohol SJW a 5HTP? co konkretne ti je? ja som stale v strese, samu seba dokazem dostat do stresu a nervou a ani neviem preco, vnutorne som nervozna a som potom z toho slaba.

zúfalá

RNG, môžem jesť pri sacharidovej diéte orechy (lieskovce, mandle, slnečnicové a tekvicové semienka)?
Pozorujem, že mám problém s trávením mliečnych (aj kyslomliečnych) výrobkov a mäsa - po konzumácii zápcha aj napriek tomu, že ich vždy kombinujem s dostatočným množstvom zeleniny. Dá sa tomu nejako pomôcť?
Ďakujem.

RNG

farmaceutka,
Mas pravdu, pomylil som si antagonistu a agonistom. Mea culpa.
Uz davnejsie som povedal, ze na schizofreniu nemam toho vela, snad B-3 a na bipolarne (maniakatne) stavy utlmovadla, ktore sa zaroven pouzivaju aj na uspavanie. A mineraly, ktore moduluju aktivitu(litium, draslik,sodik).
Silne prirodne utlmovadla su povacsine ilegalne drogy, zialbohu.