Otázky na RNG

zlatino

ahoj RND prosim mozes mi poradit nieco co by mi odvratilo hlad? Ani nie tak hlad ako chut na jedlo. Mam potrebu stale nieco zut,no a tak ked zacnem na ranajky ako keby som sa nimi rozjedla a stale do niecoho zobem.Uz mi to ide na nervy:-) potom sa zbadam ked uz mi je vsetko tesne a zacnem sa kontrolovat ale to ma zasa prejde a tak to ide dokola.CO S TYM?PROSIM -inak pripada mi to ako bulimia len s tym ze ja vsetko travim nezvraciam

usiko

renko, 5HTP - 580, SJW - 173, minulotyzdnove ceny....

Sarianka
asi aj aj, alebo nikto nevie, alebo cakajme, alebo neviemco...teraz to vyzera vseliako, RNG vypada velmi nahnevany z niecoho okolo predajni, tak mu dajme trochu casu, ked neodpoveda, tak neodpoveda.....ma na to pravo....

usiko

sara, ja nie som usisko, ale usiko.....

5HTP mi pomaha vytvarat serotonin v mozgu....daj si do vyhladavania 5HTP...najdes originap prispevky od RNG....

oli

Ale bolo by ozaj najlepšie touareg keby mal RNG nejakú svoju poradňu, aj keby už sám doplnky neponúkal, ale bol by ochotný poradiť. Žiaľ nájdu sa aj ľudia, ktorí vedia jeho ochotu zneužívať a to si rozhodne nezaslúži.

rena1

RNG, prosim Ta mozem brat s tvojimi doplnkami (5-htp) rivotril...nie vzdy sa mi podari zohnat Sjw, prip. nieco ine a 5-htp nestaci. Dakujem

touareg

Ved prave.Ja som tiez toho nazoru, ze radsej si priplatim za tie doplnky viac,len nech viem, ze ked sa mi minu, bez problemov si mozem kupit dalsie.A nelutujem dat za ne aj viac penazi, pretoze vidim, ze mi velmi pomahaju.
Alebo keby to RNG este skusil s inym manšaftom, teda vymenit ludi,myslim šefa-konatelku.Neverim, ze by nenasiel niekoho, kto by bol sikovny a zanieteny pre tuto pracu.Ja ho vobec obdivujem, ze dokazal spolupracovat 4 roky s clovekom, ktory pravdepodobne nejavil velky zaujem o tuto pracu a viezol sa popri RNG, ktory platil z vlastneho vrecka a zneuzival dobre srdce RNG.Mal ju -konatelku uz davno vypoklonkovat.Az sa nemylim, je mu to rodina-neter, ale nie som si isty, mozno zavadzam a v tom pripade sa vopred velmi ospravedlnujem,ak nepravom niekomu ublizujem, ale vies ako je to, iste mu to bolo neprijemne vyhodit vlastnu rodinu,preto ja stale hovorim, ze najhorsie si je zamestnat znamych a rodinu, lebo ked potom ten clovek zle pracuje, urobi pruser tak co s nim.Je ti to blbe ho vyhodit,predsa je rodina, znamny a nechces sa s nim pohadat...Preto je najlepsie zamestnat cudzich ludi.Ked sa take nieco stane,predsa len sa to lepsie riesi.A cudzi clovek si ani nedovoli nieco take ako rodina. Predsa je tam urcity odstup.Toť moj nazor.
Ale sme teraz mudri ako ti tu teraz radime RNG, ze?
Ale je pravda, ze nieco by s tym bolo dobre urobit nech sa to zachrani.Alebo nam aspon RNG,prosim,porad nejaku spolocnost,ktora predava tieto doplnky, az teda mozes, vies.Dobre by bolo aj keby to bolo v ramci EU, take Nemecko,Rakusko...Predsa aj s tou zasielkou by to bolo lepsie ako z USA, kde su problemy s preclievanim a mozno by na colnici niektore doplnky aj nepresli a predsa platit aj za ne este dalsie peniaze za clo...