prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, posielal si na Slovensko aj toto?
www.vitalsupport.sk
Čo presne znamená pomer 100:1 v extrakte?
reflux do pazeraka je sposobeny kvasenim v zaludku. Kvasenie moze nastat LEN PRI NEDOSTATKU KYSELIN.
YSELINY POTLACAJU KVASINKY A HNITIE V ZALUDKU.
Uvedeny prostriedok je zmes roznych enzymov, tj je urceny na zlepsenie CREVNEHO, travenia.
Kedze nema napisane davky/ucinnopsti jednotlivych enzymov, neviem komentovat, ci je dobry alebo slaby.
Ja som mal velmi silnu zmes v predajni podobneho zlozenia ale vysokych davok enzymov a tiez aj Betainu HCl, ktory zvysuje kyslost zaludka a tym zabrani kvaseniu a natlacanu obsahu zaludka do pazeraku vyvinutymi plynami a penami.
Bol to vyrobok firmy NBTY pod jej maloobchodnou znackou Puritans Pride s nazvom Super Multienzyme.
Ten aj sam beriem uz nejaky cas, takze mozem povedat, ze je kvalitny a velmi silny.Zlozenie:
Size 2 tablets
Amount Per Serving % Daily Value
Betaine Hydrochloride 400 mg *
Amylase 200 mg *
Protease 200 mg *
Bromelain 100 mg *
Pancreatin 100 mg *
Papain 100 mg *
Pepsin 100 mg *
Oxbile 60 mg *
Lipase 50 mg *
Cellulase 20 mg *
RNG prosim ta, aj toto by mohlo pomoct pri refluxnej chorobe pazeraka?
www.eod.cz
dakujem za odpoved
antidepresivnych je plno, od mineralov cez L-Dopa, SAM-e, GABA, rozne choliny(vcitane lecitinu), 5-HTP atd.
rng- a co teda odporucas pri precitlivenosti a deprimovych stavoch?
farmaceutka, vsetko na svete je mozne, len by som rad videl studiu vyhodnotenu statisticky. Ze sa obcas nieco stane, to je aj pri vsetkych liekoch, preto sa tam pridava pribalovy listok na upozornenie konzumenta .
Pri potravinovych doplnkoch je to zriedkavejsie. Ak by to bolo caste, tak by napr v USA doplnok zakazali.
Kedze sa to nestalo, predpokladam, ze tie pripady su velmi zriedkave.
Zatial som opatrny ale cakam na vyjadrenie mojich lekarskych zdrojov, ktore na tejto problematike momentalne pracuju.
RNG-mam k dispozicii konkretne kazuistiky, co narobil lubovnik v kombinacii s liecivami....zdroj je spolahlivy.
usiko, tych 100 gramov cokolady je definitivne privela pravidelne.
Prejdi z mliecnej aspon na horku, ta je relativne zdravsia. Mlieko totiz nici antioxidacne vlastnosti kakaa.
Na znizenie triglyceridov a cholesterolu pomaha Policosanol, vytazok z listov cukrovej trstiny, davkovanie 10 az 40 mg denne.
mariaj, trypsin a chymotrypsin su enzymi, sucast pancreatinu.
Pouzivaju sa na enzymaticke cistenie zamoreneho tela.
bobika, neviem. Chudnutie je zo zmenenej diety, cvicenia a doplnky pri tom len trochu pomahaju.