Otázky na RNG

RNG

Navi, to chladne znamena pod 25 stupnov celzia, suche znamena nie v mokrom kute.Bezne su byty znacne suche, hlavne v zime je relativna vlhkost absurdne nizka, ja som namelal presnym hygrometrom az 3%(vonku bolo minus 20), Sahara ma 30% na porovnanie.

RNG

stevo, kolitis v crevach je nasledok dlhotrvajucich zapalov, tj nespravnej crevnej flory, ktora obsahuje bakterie a kvasne infekcie, produkujuce toxiny.
Zacina to v zaludku, kde nedostatok kyselin nielenze nenatravi spravne jedlo,, ale dovoli rozmnozovat sa kvasne a hnilobne bakterie, cim sa vytvaraju zaroven plyny, ktore nasilne otvoria pazerak a tak sa kyseliny dostanu do pazeraku, kam nepatria a sposobia palu. Pazerak je totiz nechraneny proti kyselinam. Zaludok je chraneny vyborne.
Rozmnozene bakterie a kvasne kultury sa dostanu takto do criev, kde sposobia zapaly, hnacky a nakoniec aj vredy na stenach

Odporucam nepouzivat helicid, ale opak, kyseliny na zvysenie kyslosti zaludka(napr Betain HCl)
Tym sa zabrani nakaze criev cez zaludok.
V crevach treba vynicit alebo aspon vymiest skodlive kultury a nasadit dobre.
Pomaha pri tom psylium a pektiny na vymetenie,collostrum na potlacenie parazitnych kultur(niekolko gramov viackrat denne),
GSE roztok tak isto(30 kvapiek do pol litra vody,pit postupne pocas dna po hltoch)
a na vecer brat dobru silnu zmes probiotik.
Zaroven je mozno pouzivat enzymi pre zlepsenie travenia, lebo zapalene steny criev nevydavaju dostatok enzymov.
.......
Na zlepsenie flory je tiez vyborny prostriedok,
Triphala, trpky vytazok z troch indickych rastlin(amla(embilica oficinalis), harada(terminalia chebula), behada(terminalia belerica)), davkovanie 2x1 gram(40% trpkych principov)

RNG

navi, Alzheimerova choroba je nahromadenie tmaveho tuku(lipofuscin) v mozgu, ktory izoluje od seba, tj zabranuje nervovym synapsam prenasat signaly. Vseobecne vsetky antioxidanty maju za nasledok zlepsenie cirkulacie a znizenie tvorby lipofuscinu. A vytazok z hroznovych semien je mimoriadne silny antioxidant.Podobne aj vinpocetine a huperzine,pripadne gingko, ktore sa zaroven povazuju za Nootropika, tj latky zlepsujuce cinnost mozgu.

femka

dobry den prajem RNG.chcela by som poprosit o radu ako mam postupovat ked si chcem odpliesnit telo a nasadit -GSE,probitika,mlete lanove semienka a psilium...dakujem :)a este ma tak napadlo... na tu plesen odporucate kokosovy olej mna by zaujimalo ci aj suseny struhany kokos ma rovnaky ucinok lebo do malej neviem dostat ten olej -odmieta ho papat tak ci by som ho nemohla nahradit kokosom lebo ten spapa:)...este raz dakujem:)

Navy

RNG, čo to znamená skladovať na suchom a chladnom mieste? Chladnička suchá nie je. No v lete si to neviem predstaviť. V zime to je aspoň špajza.

števo1

Mám diagnostikovanú ulceróznu kolitídu, v súčastnosti som na 150 mg IMURAN, 20 mg prednison, kaldium a helecid po 1 tabletke denne. Vedeli by ste mi doporučiť alternatívne niečo na prírodnej báze alebo váš názor , čo by bolo pre mňa vhodné

Navy

RNG, včera s správach hovorili, že vedci zistili, že Grape seed extract, je veľmi účinný na liečbu Alzhemerovej choroby.

RNG

beauty woman, oba virusy su bezne u ludi, ma ich vysoke percento. Proti virusovej cinnosti v tele treba brat antiviralne, ktore som tu spomenul mnohokrat v roznych temach(herpes, opat, hpv, Epstein Barr virus/mononukleoza...)

RNG

navi, ten spomenuty Jarow produkt som nemal, ale mal som rovnako silny(100 mg 95% proantocyanidy, vytazok z hroznovych semeien, Grape seed extract firmy NBTY, ci uz pod menom vekoobchodnym(Good 'N Natural) alebo pod jednou z ich maloobchodnych znaciek(Puritans Pride), samozrejme za polovicu...Ale ludia o to nejavili velmi zaujem...Aj ked je pravda, ze je to antioxidant 50 krat tak silny ako vitaminy C a E.

beauty woman

prosim, co je vhodne uzivat v pripade, ak sa potvrdilo z krvi pozitivita Cytomegalovirusu a Epstein Barrovej virusu.
dakujem za odpoved