Otázky na RNG

RNG

pavla 33, psychycke problemy a rozne nedostatky neurotransmiterov su vzajomne spojene. Odporucam ti skusit brat nejaku dobru mineralovu zmes na kosti v prvom rade.
Bolesti v hrudi ale mozu byt sposobene aj zlym travenim(nedostatok kyselin a enzymov) roznymi zapalovymi procesmi atd.

RNG

luliana, v sedemdesiatych rokoch minuleho storocia(boze to znie davno a predsa je to este nove pre vacsinu ludi) Linus Pauling objavil so svojim kolektivom, ze nam ovela vacsie davky vitaminu C nez povodne odhadnute(doslova) robia dobre pre zdravie vseobecne. A hovoril o davkach desiatky gramov!!!
Po jeho smrti sa postupne tento nazor neustale potlacany medickym priemyslom pochoval az na niekolko tisic lekarov na celom svete, ktory sa tych vysokych davok drzia.
Kyselina askorbova je vyborne vodorozpustna, a aj jej rozne soli, tj neviem odkial vypriadli historku, ze moze sposobit v ladvinach kamene.
Ladvinove kamene su skoro vsetky stavelany vapenate a horecnate.
Nuz ale zialbohu nestitia sa ani lzi, ked chcu dosiahnut svoje ciele, tj co najviac pacientov a chorob, zialbohu.

Osobne beriem v caji ako kyslidlo okolo 3-4 gramov kyseliny askorbovej uz roky a v pripade viralneho utoku beriem 1 gram kazdu hodinu, ale v tom pripade to musi byt nejaka neutralna forma vitaminu C, nie kyselina(ester C, kalcium askorbat, buffered C...)
Aj tieto su vyborne rozpustne tj nemozu vytvarat ziadne kamene v ladvinach, to je zlocinna loz zamerne rozsirovana na dezinformaciu ludi okolo potreby a uzitocnosti vitaminu C pre telo.

sunie

RNG tak mi vysli nakoniec z testov tie chlamydie, sice v malom mnozstve ale predsa. lenze lekarka akosi s tym nic nemieni robit, tak teraz neviem co s tym, stale ma dusi a je to neprijemne. koloidne striebro aj citrovital stale uzivam, ale chlamydie z toho asi nevykynozim...

RNG

ala, vsetky synteticke chemikalie, ktore sa v prirode nenachadzaju(patentovane) su skodlive pre pecen, niektore viac, niektore menej.

oli

RNG ja mám od teba Yam ešte jeden v zásobe, ja viem že ty si mal kvalitné doplnky za výborné ceny.

RNG chcem Ti popriať všetko najlepšie v Novom roku 2009, veľa zdravia Tebe aj Tvojej rodine a aby si tu stále poskytoval svoje dobré rady pokiaľ ti to čas dovolí.

Ostatným prispievateľom želám tiež všetko dobré a aby nás tie zdravotné problémy trápili v budúcom roku čo najmenej.

RNG

rudinko, karbohydraty ci sacharidy musis pri protiplesnovej diete vynechat vsetky. Nahradi ti ich kokosovy olej.
Inac ta dieta sa nazyva v literature ketonova alebo je tiez znama pod menom Atkinsova.
Ryza, chleboviny, pecivo a vsetko co obsahuje muku vseobecne, dokonca aj zemiaky a ine skrobovite latky su nono.
Jes hlavne maso,syry,vajcia, zeleninu, orechy a ine olejnate semena a malo nesladkeho ovocia.
Nuz a samozrejme protiplesnovy oreganovy olej, GSE a pripadne caj z lapacha.A na noc probiotika

RNG

oli, ja som skusil priniest kvalitne a podstatne lacnejsie doplnky, ale zialbohu mi ten podnik nevysiel.
Yam(divoky mexicky=dioscorea villosa) je obycajny pakoren a da sa pestovat vselikde. Dufam, ze sa toho niekto aj na Slovensku uchyti, lebo ta uvedena cena je uplne nemozna.

RNG

focus, neviem co ma utlmovadlo rispen spolocne s tvojim stavom uzavretosti. Ale v roznych temach na rozne nervove poruchy som spomenul prostriedky z prirody na zvysenie hladiny neurotransmiterov, ktore su zodpovedne za cinnost mozgu a nervstva.
Skus ukludnujuce mineraly(zmes na kosti),SJW, SAM-e,GABA a ine.