Otázky na RNG

RNG

navy, tie zalezitosti okolo kmitania kazdeho organizmu, biorezonancia a podobne su uz skumane od 40tych rokov minuleho storocia. Ja som mal o to eminerntny zaujem(povodne som studoval na Elektrotechnickej fakulte tj by to bol mozno moj fach, keby to malo dostatocne ucinne vysledky.)
Odvtedy v tom je plno pokroku, v USA je to najma dr Hulda Clark, ale zialbohu to este nie je stale spolahliva metoda na liecenie. Dokonca ked zacali viaceri tlacit rozne pristroje na to, nasa FDA viacero z nich preskumala a zistila, ze vysledky su nedostatocne na to, aby sa to pouzivalo ako liecebna metoda a zakazala to predavat ako liecebne zariadenie.
Ja viem, FDA je velmi zaujata proti alternativnym sposobom liecby, takze aj jej "vysledky objektivneho posudzovania" su otazne, ale kedze sa tych zariadeni predalo hromada, keby boli tak dobre, uz by to moje alternativne zdroje na liecbu davno odporucali.
Zatial ale to sice spomenu, ale velmi vahavo.

diamina

rudinko,
vdaka za radu. som od Birmingham, momentalne tam ale nie som.prisla som na skok domov. tu zhanam koloidnu vodu, ale ani o nej nepoculi.ak nezozeniem doma, vyskusam v uk. a kolko tam stoji? kde v anglicku si ty?

lea23

RNG dakujem za odpoveď a všetko dobré do nového roku tebe aj všetkým ostatným a hlavne VEĽA VEĽA ZDRAVIA, lebo to tu asi najviac chýba

RNG

zrejme si nemal len uraz, ale mas aj nejaky iny problem v tele, ked mas zapalove procesy.
Protizapalove su curcumin, bromelain,serrapeptaza, boswelin, dumbier, pupalkovy/borakovy olej.

Na regeneraciu klbov su doplnky na klby, glukosamin, chondroitin, MSM, hyaluronicka kyselina zelatina huspenina....

......

RNG prosím o radu manžel mal v máji úraz pri futbale mal problém s kolenom aj členkom lekári ho liečia doteraz stále mu opúcha členok a musí jesť lieky ktoré mu robia veľmi zle na organizmus zistili mu aj reumu veľmi ho bolia kĺby už sa na to nemôžem dívať.Chcela by so poradiť nejakú alternatívnu liečbu čo je dobré na reumu a čím tlmiť bolesť miesto liekov

RNG

sunie, na regeneraciu plucneho tkaniva je dobry prostriedok, mikrohuba Cordyceps sinensis(2x1 gram) ktora je zaroven silny adaptogen

RNG

sunie, ak je to chlamidia pneumonie(tj nie chlamidia trachomis,, ktora obcas tiez napadne aj pluca), tak nemas ine na vyber, nez brat menovane prostriedky plus Samento/uncaria tometosa a NAC velmi dlhodobo.
Lekari zatial na to maju len protokol Vanderbilt Wheldon, co su 2 silne antibiotika, metronidazol a NAC pouzivat cely rok!
Pre istotu by som ti radil pouzivat nejaky cas oreganovy olej, lebo mozes mat len aspergilovu nakazu v plucach alebo v nosnych dutinach(niekolkokrat denne si daj do nosa par kvapiek koloidnej striebornej vody a o 10 minut na to roztok GSE).
Tie nepriame testy na chlamidie a boreliozy su totiz velmi nepresne a maju pricasto nespravne vysledky.