Otázky na RNG

RNG

na kontrolu helikobaktera treba brat zinok. Ten ho sice celkom neznici(okrem velmi specialnych zinkovych preparatov ako Pep Zin) ale znacne obmedzi. Pripadne brat koloidnu striebornu vodu pre dieta 4x1 lyzicu denne. To viacerym uplne vynicilo HP.
Na nizko sodik a draslik ich treba viac brat, tj viac solit zmesou sodnej a draselnej soli(najdes v Bille ako sol so znizenym obsahom sodika). Pripadne brat aj doplnky na kosti alebo jest vela zeleniny, ktora je bohata na draslik a aj ine mineraly(vapnik, horcik...)

RNG

gastritida je zapal zaludka, ktory je vyvolany mikrobialnym nakazenim.
Mikroby sa daju vyhubit a
spravne kysly zaludok ich velku vacsinu tiez znici.
Ak nie je v zaludku dost kyselin, samozrejme sa nakaza vrati.
Predsa nejeme vsetko sterilizovane a dalsie bakterie sa do zaludka dostanu tak ci tak.
A bez dostatku kyselin sa rozmnozia a ich toxiny vyvolaju zapal.

Na zahojenie stien je dobre aloe vera, DGL a dumbier.

RNG

gastritida je zapal zaludka, ktory je vyvolany mikrobialnym nakazenim.
Mikroby sa daju vyhubit a
spravne kysly zaludok ich velku vacsinu tiez znici.
Ak nie je v zaludku dost kyselin, samozrejme sa nakaza vrati.
Predsa nejeme vsetko sterilizovane a dalsie bakterie sa do zaludka dostanu tak ci tak.
A bez dostatku kyselin sa rozmnozia a ich toxiny vyvolaju zapal.
Na zahojenie stien je dobre aloe vera, DGL a dumbier.

RNG

andrea 7, je tu obchod s roznymi produktami(kamenne obchody a zaroven aj katalogove) s nazvom Vitamin Shoppe.
Tam ich velmi pravdepodobne maju.
Tiez Swansom Vitamins ma dobry produkt, Agaricus Blazei, ktory ma 275 mg betaglukanov na kapsulu a celkom prijatelnu cenu.
Ja ich pouzivam aj som ich vybazal na Slovensko urcity cas , pokial som s toho nebol nuteny odstupit.

lencok1

Dobry den RNG, mam jednu otazocku. Mala som dlhodeobejsie problemy so zaludkom, zistili mi stredne tazku stresne aktivnu antralnu gastritidu a taktiez HP, ktory uz bol prelieceny. Spoznala som sa s jednym dievcatom, ktore mi tvrdi, ze ak je gastritida chronicka, HP sa uz neda vyliecit, aky mate nato nazor? A taktiez by ma zaujimalo, ci je stredne tazka gastritida trvala alebo zmenou zivotospravy sa to da cele zvratit, DAKUJEM

andrea7

RNG, a z USA mi mozes poradit nejakych dodavatelov? Rodicia ziju v USA-cize by sa to dalo cez nich riesit popripade..v marci pride otec domov-moze doniest..
Chcela by som sa spytat na nejake kvalitne betaglukany, GSE a extrakt z olivovych listov-to si mi poradil na moj problem..dlhodobo zvysenych teplot. Pozerala som tu stranku puritan..ale nenasla som tambetaglukany :( ostatne tam je..

RNG

Goji(lycium, Wolfberry)je velmi uzitocne ovocie. Zialbohu jeho najvyssi ucinok, silne enzymi su spracovanim znicene. Jedine za mrazu susene(lyofilizovane) lycium je plne ucinne.
Stopove prvky sa v nom nenachadzaju pribohato, lebo je pestovane na casto vycerpanej polnohospodarskej pode.
Na stopove prvky odporucam nerafinovanu morsku sol a morske produkty, ako kelp, spirulinu, kombu a ine.

RNG

rudinko, kvasinky ziju zo sacharidiov, tj cukrov, skrobov a roznych komplexnych sacharidov, Tj ked ich chceme vyhladovat, tak nemozeme jest ani zemiaky ani ziadne obilniny ani ziadne vyrobky z nich.
Ak neudrzis prakticky bezsacharidovu dietu aspon 10 dni(pod 30 g sacharidov denne), nepodari sa ti kandidu z criev vynicit. A samozrejme treba brat silne protikandidive prostriedky ako oreganovy olej, GSE a vela kokosoveho oleja.
Probiotika su ucinne v miliardach, tj mliecne produkty pokial,nekvasene doma su prakticky neucinne.

Pri takych "odbornych" navodoch je samozrejme problematicke kandidu vyhubit a trva im to roky!!