Otázky na RNG

RNG

evcca,ak tie gumove medvediky obsahuju zivocisnu zelatinu a nie modifikovane skroby, tak su dobry doplnok na klby a slachy.
Ja by som im dal definitivne prednost pred drahymi izolatmi(klbove doplnky). Chyba je, ze mam cukrovku, takze pre mna su nono. Ale aj tak si obcas trochu pochutim na medvedikoch a inych "gumovych" cukrikoch.

RNG

lucenecka predajna je mozno este otvorena, neviem, lebo so mnou (ved som len majitel, co mna do toho...) nekomunikuju.Najdes ju na nete pod doplnky.com
Zariadenie na vyrobu som tam nainstaloval osobne, takze ho asi este stale pouzivaju, dufam.

RNG

agaven, chemikalie(lieky) ti nepomozu. Potrebujes mineraly, kyseliny, enzymi
Pala je prejav NEDOSTATKU kyselin, nie prebytku.
Naviac ked na nu zoberies nieco, co kyselinu neutralizuje alebo dokonca zastavi tvorenie, tak si automaticky znicis travenie a z toho mas problemy v tele-nedostatky roznych materialov, ktore nevies bez kyselin vytazit z potravy.
Z toho mas tu tetaniu, busenie srdca, kolisavy tlak a postupne smerujes k depresiam a osteoporoze. Travenie treba napravit, nie pokazit. A chemikalie to nenapravia.

RNG

agar-agar nie je prave najlacnejsi zdroj zivocisnej zelatiny.
Pozor na nahrazky zelatiny, ako modifikovane skroby. Tie neobsahuju ziadne mukosacharidy, ktore potrebujeme na nase klby a slachy.

RNG

femka, najlacnejsie na klby je zelatina(zivocisna), huspenina a obhryzanie dobre uvarenych kosti. Gliky na kostiach a dobre uvarene do makka slachy obsahuju vsetky tie potrebne latky pre nase slachy a klby.

RNG

focus, telo nepotrebuje chemikalie ale vyzivu, spravne doplnky.
Chemikalie na oko pomahaju ale v skutocnosti dlhodobo skodia telu.

certulinka66

cica 87 kokosovy olej kúpiš na -odkaz odstránený- a stojí 279.-sk 300ml za dva dni som ho mala doma.Ja by som zase chcela vedieť či ste niekto zohnali oreganovy olej lacnejšie ako 625.-sk

agaven

Aj je chcem tu vodu RNG ale ako memam v banke nahlasený platit cez internet v lekarni ju asi nekupim napisem adresu poslali by stemi ju aj poštou všetko zaplatim

niagara

RNG, chcem si kupit striebornu koloidnu vodu v Lucenci, v tvojej predajni. Kde ju najdem? mozes napisat nazov tvojej predajni a ulicu?
vdaka za pomoc.