Otázky na RNG

Ivka 1

Fidorenka nie je len moje a neponukam ho. Aloe si mozes kupit dnes uz aj v drogerií ci potravinach. Je len na Tebe,
pre ktore sa rozhodnes.
Kazdy tu pise o tom,o com je presvedceny, z pomaha. Ja pisem o aloe,
vcelich produktoch, prirodnych produktoch z bylin,prirodnej kozmetike.ktora neskodi. Neponukam len informujem.
Produkty si kazdy moze na internete najst ak bude chciet.

Ivka 1

Aloe nie je zazrak,ktory sa kona do troch dni. Naozaj to chce svoj cas, preto je velmi dobre sa bezplatne zaregistrovat ako uzivatel produktov a
mat produkty s 30 % zlavou. Registracia Ta k nicomu nezavazuje iba produkty mas lacnejsie. Maly pavuk neviem,ci Ti bola ponuknuta taka moznost. Pevne verim,ze ano. Potom to uz nie je o biznise, lebo produkty si objednavas sama cez internet.
Je mi luto ak Ti tu moznost neponukli a
mozno niekto na Tebe zarobil. Ludia su
rozni a bohuzial existuju aj taki.

fidorenka

a ze to stale neponukas?! ved furt tomu robis reklamu a otravujes s tym ludi! to tvoje "aloe vera", hotovy zazrak. vylieci vsetky choroby!
ach jaj!

maly_pavuk

ivka, nehnevaj sa na mna, ale to vsetko som brala,nechala som sa zlanarit, lycium, vcely pel, gel aloe, caj aloe (len ten caj stal 400 sk) a brala som to vsetko tri mesiace, kedze si dealerka,dobre vies, na kolko penazi ma to asi vyslo. A po troch mesiacoch som sla na kontrolne testy, a hadaj..vysledky boli este horsie. A dotycna sa dusovala,ze to bude lepsie..ked mi zahnojila,ze to je len reakcia, ze to znamena ze sa pecen cisti, ze to treba brat este pol roka, som myslela ze jej tu flasu s aloe niekam napcham... to su nenormalne prachy a vysledok ziaden. Potom ma posielala za nejakym alternativnym lekarom,u ktoreho len vstupne vysetrenie stoji 600sk a to uz nevravim o tych predrazenych doplnkoch... Takze aloe biznis mi nikto ani nespominajte. Mne je len strasne smutno, ze rng musel zrusit obchodik:(( jeho pristup k problematike bol na mieste. Nic predrazene a vsetko fin, dostupne:((

Ivka 1

Maly pavuk ale das. Na regeneraciu pecene je velmi dobre pit caj z kvetu aloe a liecivych bylin, aloe vera,vceli
pel striedat s lyciom.

oli

RNG, našla som na www.delibo od firmy Swanson, volá sa to po slovensky "Plná škála enzýmov",myslíš že má vhodné zloženie?
maly-pavuk je tam aj produkt na tvoju pečienku.

RNG

mozno je na case, aby ste v dnesnom globalnom svete sa naucili objednavat veci zo zahranicia cez internet, viaceri to na Slovensku uz robia, takze je to mozne.
Ja si objednavam veci z celeho sveta tiez podla potreby.
Staci mat credit kartu a da sa to.

maly_pavuk

skoda, skoda:((( sylimarin an slovensku nezozeniem, a kyselina lioicka je len na predpis..asi z bergsona nic nebude:(( a pochybujem ze moja vymleta gastrozena bude vediet ked sa jej na to spytam,strasneee, ja si tu moju pecienku do poriadku asi nedam:(