Otázky na RNG

mariaj

RNG,prosim Ta,objednala som si GSE,striebornu kloidnu vodu.Pouzivam na pitie aj vyplachy.mam streptokoka v nose aj v zenskych organoch.Mam hnusnu intoleranciu na potraviny,co sa prejavuje tak,ze po opakovanom poziti mnozstva pozivatin musim prestat,lebo moje telo to odmieta a mam priserne priznaky.prejavilo sa to aj na tdoplnkoch od Teba.Davam si to teda len obcas,co je nedostatocne.obcas si robim vyplachy.Badam,ze mi to zacalo trochu pomahat v nose.Jedna dierka sa mi uvolnila/trochu vyzdravela/,co sa prejavilo tak,ze uz ma ani nestipe oko z tej strany,ked si natieram tvar a druhe oko ma este stale stipe.Prosim,chcela by som vediet,ci sa streptokoky nachadzaju aj v inych organoch ako je mechur,nos hrdlo a zenske.Chcela by som zistit,ci mi tento bacil mohol tak poskodit organizmus,ze mam tuto intoleranciu,lebo som si tu v inej teme precitala,ze streptokoky poskodzuju systemy,co myslim je asi spravne fungovanie tela.Mam stale v hlave velmi neprijemny tlak,ci by sa tam tiez strptokok nachadzal.Vraj sa streptokok da liecit autovakcinou,mozno by bol tento sposob pre mna vhodnejsi,lebo liecit sa tak,ze si nieco dam tak raz za 8-14 dni je liecenie o nicom.DAKUJEM.

RNG

jedna, metylparaben(a ine parabeny) sa pouzivaju ako antimikrobialne prostriedky vo velkom mnozstve produktov, hlavne v kozmetikach.
Do tela sa absorbuju velmi dobre, rozlozia sa a vylucuju rapidne.
Dosial bezi debata, ci su skodlive, alebo nie, zatial nie su dokazy na skodlivost, preto sa stale pouzivaju. Osobne nepodporujem pouzivanie ziadnych chemikalii, hoci paraben sa nachadza aj v niektorych prirodnych plodinach, napr cucoriedkach a chemicky vyrobeny ma presne take iste vlastnosti, ako prirodny, aspon tak tvrdia odbornici na bezpecnost pridavkov.

RNG

jedna, na vzdusne alergie odporucam 2x500 mg quercitinu, 2x600 GDU bromelainu. menovany prostriedok ma dost malo quercitinu a na bromelain nie je uvedena enzymaticka aktivita.
Ostatne uzitocne veci(zlozky triphaly a vytazok z korenia pre lepsiu absorbciu) su len stopove a tak isto bez uvedenia koncentracie a vahy)
Je to lepsie, ako nic, ale odporucal by som minimum 4 denne pravdepodobne.

RNG

oli, ten enzym "skala plna enzymov" som nevedel najst. Daj mi cislo produktu od Swansona, pozrem si zlozenie. Aj Swanson vyraba lepsie a horsie(tym nemyslim kvalitu ale kvantitu/aktivitu v obsahu)zlozenia

RNG

smile 37, bolest je obvukle signal, ze tam je nejaky zapal a ten je obvykle sposobeny niecim neziaducim tam nahromadenym. Ak je to okolo periody, tak mozno niektore protizapalove dobre na normalizovanie periody by ti pomohli, ako pupalkovy/borakovy olej, pripadne yam na vyrovnanie hormonalnych hl;adin. Ked su totiz hormony skakajuce hore dolu, cele telo trpi a nemoze normalne fungovat.
Na precistenie tela su dobre hlavne enzymi. Na precistenie ciev a mliecnychn zliaz(bolesti v prsiach) je trewba lecitin, 1 lyzicu tyzdenne cisteho praskoveho.

smile37

Rng, ahoj.. vedel by si mi poradit, od coho ma mozu boliet rebra pri pravom prsniku???nemozem na nich ani spat :( najskor som si myslela, ze to bude prsnik,ale sono ukazalo,ze je vsetko OK..a rebra stale bolia.. a pred menstruaciou aj rebra pod prsnikom :( vedel by si mi poradit????dakujem :)

Ivka 1

Kazdy sme sucastou niecoho ale nie vzdy to mozeme ovplyvnit,ci zmenit.
Bohuzial to,o com pises zmenit nemozem ale snazim sa pomoct ludom aj bez toho,aby boli zaregistrovani a platia za produkty len taku cenu za aku mam produkty sama pre seba.

maly_pavuk

ivka, ano, dotycna ma zaregistrovala vraj aby som mala za nakupne ceny vsetko a viackrat mi zdoraznila, nech sa urcite zaregistrujem tak, aby ONA bola ta, ktorej meno bude na papieri.A vies preco???? Aby mala zo mna peniazky. Z tych vyrobkov co som si kupila islo na plat VSETKYM pracovnikom, lebo tie aloe zazracne spolocnosti maju obrovsky hierarchicky system zamestnancov. Preto su SVINSKY predrazene, aby mal kazdy z vas do kesenky. Keby ste tak veeeeelmi chceli ludom pomahat, ceny by boli NORMALNE, lebo toto je zdieranie ludi!!!!!!!!! Chuda chory clovek sa aj slamky chyta, aby vyzdravel a tam je vas biznis. Ak je clovek velmi chory da aj posledne, lenze za co????Tu je problem.... a ty si toho velkeho problemu sucastou...