Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

bubina

prosim ta o radu.chcela by som vediet ci je nejake prirodne telove mlieko alebo krem.uz som vyskusala vselijake z drogerky,neskodia mi,ale myslim ze je v tom asi vela chemie tak by som chcela skusit nieco "bio".dakujem za odpoved

nelka

RNG aj moju otázku si preskočil,ohladom ekzému okolo očí,neviem čo je príčinou.Kozmetika to určite nie je.

RNG

resetka, rozdiel je medzi 22:12 a 22.12. Ja som liezol az do decembra a tam som nic nenasiel.
Natyres Bounty patri do megavyrobcu NBTY, podobne ako Puritan's Pride, Doctor's Trust a aj firma Good N Natural, ktorej vyrobky som povodne na Slovensko dovazal, vcitane tychto selenovych kvasnic.
Su vyborny zdroj selenu, jedine ludia alergicky na kvasnice (menej nez 5%) potrebuje iny zdroj selenu(napr Selenomethione)
Naviac ako kvasnice su zdroj vitaminov B

RNG

nina, ja beriem Co-q-10 na rano pravidelne(vyroba energie) a
ukludnujuce,
ako GABA,
mineraly, 5-HTP,
melatonin
chmel...na vecer(podla potreby, tj v mojom pripade dost zriedkavo)

RNG

Dr jajboli,
usadeniny na cievach, vcitane koronarnych(plaque) sa skladaju z tukov(stvrdnutych)
tukovobielkovinnych latok(cholesteroly)
a mineralov, hlavne kalcia.
Dr Agatson dal dokopy metodu, ktora vyhodnocuje mnozstvo a hystotu mineralovej zlozky usadenin, co ma nejak komplikovane korelaciu (zavislost, vstah) ku ochoreniam srdca.
O znamena ziadna kalcifikacia.
Inac ako som zdoraznoval uz velmi vela krat,
cievy sa daju cistit od nanosov tuky a tukovobielkovinnych latok lecitinom,

a mineralove depozity chelaciou(tj roznymi organickymi kyselinami, hlavne ovocne a intenzivne chelatormi, hlavne EDTA a cilanto, ale ciastocne aj NAC a ine organicke)