prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG chcem sa opytat na uzivanie citrovitalu, nakolko mi bolo v lekarni oznamene, ze velmi interaguje s inymi liekmi a vlastne rusi ich ucinok nakolko je to dost silny oxidant. odporucila mi radsej cajovnikovy olej. aky je na to tvoj nazor??
Inac uvediem tu clanok, ktory zhrna tie rozne dohady a neopravnene utoky na citricidal
holistic-personal-development.com
Je mozne, ze niektori vyrobcovia extraktov z grapefruitovych semien nedodrzuju zasady ako vyrobcovia patentovaneho citricidalu a z neho vyrobku GSE a potom sa to podozrenie neopravnene prenesie na citricidal. Takych pripadov bolo viacero v doplnkoch, ked jeden nezodpovedny vyrobca sposobil paniku a celkom dobry doplnok sa ociernil(zamerne) pred verejnostou.
Take pripady boli napr s L- tryptophanom a kava kavou
Tieto boli pre zamoreny vyrobok jedneho z vyrobcov neodvovodnene obvinene zo zlych ucinkov a na dlhsi cas stiahnute z trhu.
Prevencne beriem...
sanna, nepoznam ziadne skodlive ucinky roztoku GSE z literatury, len neodovodnene zastrasovanie(bezne na vacsinu doplnkov).
Ja osobne neberiem ziadny doplnok pravidelne(s vynimkou zinku a selenu a vitaminov C a E), beriem ich len podla potreby tela.
Orevencne beriem viacero antimikrobialnych, ked sa mam stretnut s vacsim mnozstvom ludi na nejakej spolocenskej udalosti alebo ked cestujem lietadlom, kde v malom uzavretom priestore sedi hromada ludi a ventilacia recirkuluje velku vacsinu vzduchu-tj spolu s bakteriami a virusami.
Vzdusne filtre nie vzdy pracuju (ziadny nie je 100% ucinny) a preto ked nepouzijem tieto prostriedky, vzdy vypochodujem z lietadla nakazeny, hlavne v zime.
RNG a este mi prosim prezrad, ci to GSE ktore uzivam denne ako prevenciu, ci s tym mozem pokracovat v Tehotenstve a v akych davkach. Aky to moze mat dopad na zdravie dietata?Nie je to kontraindikovane?
dakujem RNG
sanna, zrejme sa jedna o glukonat horecnaty, je to dobra forma.
Dobre su aj citraty, maleaty(jablcnany) ,askorbaty(vitamin C), glycinaty, proteinove chelaty a laktaty.
Zle su oxidy, karbonaty a sirany.
RNG, prosim ta Glukan horecnaty je organicky viazany horcik? je to dobra forma? ktore su este organicke? dik
engel, prace dr Mathiasa Rath-a poznam uz dlhe roky, aj tuto obzalobu.
Po smrti Linusa Paulinga sa jeho institutu zmocnili ludia, ktorych ulohou bolo pochovat Paulingove prace. Dr Rath bol jeho dlhodoby spolupracovnik a udrzuje aj s roznymi inymi jeho pamiatku a propaguje vyskumy, na ktorych spolupracovali.
Zialbohu obzaloba nepracovala, lebo klika proti je prilis silna.
Ale novy smer ortomolekularnej mediciny a prirodnych latok sa uz neda znicit, uz su za nim na celom svete desiatky tisicov lekarov otvorene a stovky tisicov sukromne(tj na sebe to vyuzivaju, ale pacientom niewlenze nepredpisuju, ale z obav pred systemom dokonca ich od toho odhovaraju.
Nuz to je dnes lekarsky paradox.
miso ten obchod nepoznam, ale pravdepodobne ma dost kvalitny tovar, lebo v Europe su dostatocne prisne pravidla kontroly bylin.
Ja osobne objednavam tropicke rastliny z www.rain-tree.com
co je USA spolocnost s mnozstvom odbornikov na identifikaciu a spracovanie tropickych bylin a rastlinnych produktov.
V USA su tiez velmi prisne pravidla na doplnky co sa tyka ich bezpecnosti. Musia vyhovovat tym istym kriteriam na bezpecnu konzumpciu(samozrejme v odporucenych mnozstvach, nie hociakych), ako potraviny