prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG to neviem, volala som do Lucenca koli striebornej vode a pytala som sa este ake maju doplnky. a povedala mi tu trojkombinaciu. a su to tri zakladne prvky pre zivot. tak preto.:)
leerka, ked hovorime o potravinovych doplnkoch, hoci niektore maju v lekarnach, lekarne su hlavne na lieky. Potravinove doplnky najdes hlavne v specialitnych obchodoch a na internete.
a2, neuvadzas v akych kvantitach tam kalcium a magnezium su ani ake je ich viazanie. Od toho velmi zavisi absorbcia a zatazenie na ladviny. A tiez neuvadzas, preco si myslis, ze p;otrebujes doplnok mineralov.
Ten sa obvykle dava pri zistenom nedostatku v krvi,
roznych zdravotnych problemoch,
v tehotenstvo a kojeni,
v prechode a pri
osteoporoze a pri
roznych nervovych problemoch a
nizkej imunite.
RNG chcem sa opytat ci si mam objednat trojkombinaciu magnesium, calcium, zinok ked uz mam kupeny 25 mg zinok a uzivam ho. alebo si mam dokupit tie dva prvky radsej kazdy zvlast?
samozrejme zlozenie druhe zmesy, Bone essentials(Swanson) je lepsie, hlavne pre starsich ju odporucam alebo pre ludi so zhorsenym travenim a absorbciou.
nina 26, hydroxyapatit je anorganicka forema minerqalov, pre ludi s dobrym traviacim systemom hlavne mladych. Odporucam ho brat so spirulinou, ta ma rozne ine potrebne latky na zabudovanie, vcitane vitaminu k
muc, firma Jarrow je spolahliva znacka.
Na Slovenske ceny uz nebudem komentovat, vzdy su vysoke na tieto.
Ja osobne pouzivam Milk thistle s 200 mg sylimarinu na kapsulu z firmy Swansonvitamins.com
bojka, kazde s tych menovanych dochadza osobitne v kapsuliach. Ked to nenajdes v lekarnim, skus na nete,
Vsetky menovane ma napr Puritan.com alebo doctortrust.com alebo Swansonvitamins.com a mnohe ine.
RNG prosim Ta BONE REINFORCER with HYDROXYAPATITE firma Puritan je dobre strebatelny nevidim tam K?
alebo Bone Essentials firma Swanson, ktore je lepsie. Dakujem