Otázky na RNG

rodina5

RNG ,

kedy sa ty vlastne venujes rodine ....

ved ty si zavislak na tomto fore , mal

by si sa liecit ...

ved aj rodina ta potrebuje ....

je to chore !!!!!!!!!!!!!

RNG

puma 123, mnozstvu ludi chybaju rozne enzymi, to je velmi individualne, takze su nie schopni spracovat niektore jedla. U celiakov je to lepka, bielkovinna latka v mnohych obiliach.
Chybajuce enzymi nemusia byt od narodenia chybajuce ale s vekom sa ta situacia zhorsuje, takze to mnohi poznaju az po dlhych rokoch.
Ciastocne sa tomu da odpomoct pri slabsich pripadoch vyhybanniu sa vacsich mnozstiev vyrobkov z muk(teda obilniny ako psenica, raz, jacmen a ovos )a branim enzymov , ale v pripadoch horsich zatial pomaha len sa tych jediel kompletne stranit. Enzym 100% ucinny na rozlozenie lepky zatial este nevynasli, hoci mnohe sa uz priblizuju tomu.
Priznakov celiakie je plno, od zhorseneho travenia, hnaciek, vycerpania atd.
Ked chces mat istotu, daj si na to urobit alergologicky test.

h2o2

RNG, zaujalo ma podavanie peroxidu vodika pri rakovine. Som z toho jelen, kedze vsade sa propaguju antioxidanty a peroxid tvori predsa volne kyslikove radikaly. Tomuto vazne nerozumiem.

farmaceutka

Co sa tyka mliecnanu horecnateho, staci si pytat v lekarni tie od Galvexu, je tam 50 tabliet s obsahom 500mg mliecnanu horecnateho, cena pomerne nizka-cca 2,80 eura.
Co sa tyka vapnika, situacia je taka, ze ja som nasla jediny pripravok, kde je vapnik vo forme citratu a to sumive tablety Maxi-Kalz, inac je vsade vapnik vo forme uhlicitanu. Jeho absorpcia v tejto forme sa moze priaznivo ovplyvnit zapitim ovocnej stavy, dzusu, ktore obsahuju kyselinu citronovu a ine ovocne kyseliny.

hviezdička

RNG, chcela by som sa vas opytať mate predajňu aj v Piešťanoch alebo Trnave? Som vegetarianka a chcela by som nejake tie vyživove doplnky a kokosovy olej. A chcela by som sa vas spytať je pravdou to čo tvrdi Damian, že soja a vyrobky z nej su nezdrave?? To iste hovori aj o mlieku a vyrobkoch z mlieka, lebo ja pijem niekedy mliko, hlavne do vločiek si ho davam. Dakujem za vaš nazor

RNG

navi tam je len mliecnan horecnaty. Vapnik je vo forme karbonatu(uhlicitanu) co je hornina=kamen vapenec(krieda,travertin, dolomit, mramor)
Nie prave idealny na absorbciu, vsakze.

kosa

RNG,
je to klasicky problem pazravosti a neuvedomelosti.
ludia nechcu chapat ze ina cesta k bohatstvu ako cestna praca a cestny podvod neeksistuje.
tak to skusaju ( a zatial sa im dari aj vdaka tomu ze zlodejsky parlament neuzakonil zakon o preukazovani majetku) ojy .ebat koho sa da.

zial, tato mentalita je akoby dalsou rakovinou obcanov SK....

RNG

a2 z Luceneckeho obchodu(hoci je to este stale obchod firmy, ktora patri mne,(Sklepareje sro)so mnou uz davnejsie nekomunikovali, ani nereagovali na moje rozhodnutie dovoz na Slovensko zastavit pre straty a hromadu inych dovodov(vcitane osobnych a komunikacie, napr)
takze co este maju a co odporucaju je mimo mna.
Ta trojkombinacia su zakladne mineraly, ale aj ine su treba,vcitane sodika, ktoreho mame obvykle prebytok a draslika, ktoreho mame dnes primalo
Ale zasadne doplnat treba len tie, ktore potrebujeme a nedostaneme v dostatku v normal;nej strave alebo ich mame individualnu zvysenu potrebu(s tym tabulky nikdy nerataju, ze niekto ma inu spotrebu, nez iny)