prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
buxo, ludom co maju vredy odporucam si ich urychlene odstranit v prvom rade. To je mozne aj klasickymi antibiotikami(2 antibiotika plus zlucenina bismuthu) alebo koloinou striebornou vodou, roztokom GSE, a pravidelnym branim zinku,, najlepsie v delenych davkach.
Samozrejme na otvorenu ranu je kyselina skodliva, ale vredy sa vyvinu pri nizkej kyslosti zaludka, kde sa najma helikobakter pilori neznici kyselinami. Takze po zahojeni(pri tom pomaha neutralizacia kyselin ciastocne ale najma vytazokm zo sladovky hladkoplodej DGL a hojive aloe vera), ked sa zaludok znovu pokryje ochrannym mazom treba co najskor doplnit kyseliny na normalne travenie a obranu proti prieniku bakterii do tela cez zaludok.
Dovtedy by som pre istotu jedol vsetko sterilizovane, lebo zaludok bez kyselin je otvorena brana pre vsetky nakazy do tela.
kajuka, zlcove kamene sa tvoria z prihustej zlci. Zlc sa da riedit pouzivanim caju chanca piedra, sylimarinu(milk thistle=ostrobestrec mariansky) a hlavne vyhybaniu sa jedlam, ktore sposobuju hustu zlc, ako cokolada a vajcia.
Nuz a pomoze hodne pit.
zuzka dovodov na panicku poruchu je plno, od nedostatku mineralov, roznych inych neurotransmiterov, nespravny rytmus dychania , stress...
Kazde treba adresovat osobitne.
Na spravne dychanie pomoze meditacia, destressove techniky, yoga, thaichi.
Ostatne sa daju napravit roznymi doplnkami, ako zmesi vitaminov stess B, mineralov na kosti,rybacie oleje, SJW, SAM-e,5-HTP,lecitin, GABA atd.
Zialbohu, tu neexistuje jedna rada pre vsetkych, lebo kazdeho nervove problemy mozu mat inu pricinu
Pribuzne temy su tetania a depresia
provim vas o radu... mam vyoperovany zlcnik a stale sa mi tvoria v zlcovodoch kamene... pred 4 rokmi som postupila ERCP .. pred tyzdnom som mala zase krce a chcu mi nanovo robit ERCP.. nesuhlasim s tym.. a rada by som vedela akou inou foromu by sa to dalo odstranit...alebo cp by sa s tym dalo robit
RNG - prosim o tvoju radu. Priateľ má atopický ekzém. Očami prebehni túto tému /je krátka/ a poraď prosím niečo! www.zdravie.sk VEĽMI TI ĎAKUJEM
ale aj keby ti mliecnan zinku....
nelinuska, akakolvek kyselina je prakticky silnejsia, ako uhlicita, takze ti pomoze absorbovat kyslicniky a uhlicitany. Neviem,kora je silnejsia, ci mliecna, ci askorbova, lae aj kebu ti mnliecnan zinku napr zmenila na askorbat zinku, niz by to,na absorbcii toho zinku nezmenilo. Takze kludne ber uhlicitany s kyselinou askorbovou.