Otázky na RNG

do---dulik

RNG,prosim ta,porad mi.Mam znizene mnozstvo draslika V KRVI UZ ROKY.aJ NAPRIEK UZIVANIU DRASLIK.TABLIET A SOLI Z BILLY+miner.na kosti Bonne essen.ho mam vzdy nizke.Nevedia zistit uz roky,kde mi unika.Beriem kapsule s obsahom chloridu draselneho 600mg,+obsah.celulozu mikrokrystalicku,+vodnu disperziu kopolymeru,+silik.olej,mastenec,oxid kremicity koloidny,+indigocarminum ariavit.Co hovorite na to zlozenie?Je OK,alebo je to cista syntetika?
Inac poznam aj draslik vo forme glukonatu,povedal som o tom doktorke,ci by to nebolo lepsie pre absorbciu,no ona vravela,ze ked sa mi to niekde vylucuje a unika,tak je jedno,v akej forme beriem.Je to pravda?

repka

RNG,bol som si teda kupit ten vit.E.Vo forme alfa,beta,gama tohofer.nemali nic,cumelina mna ako na blba,takze som zobral vit.E 400mg a tato kapsula obsahuje tych 400mg tokoferolu acetas v tej kapulke.Co na to poviete?

kyselinka

.. ako by sa teda dali zvysit kyseliny v zaludku, okrem toho ze by mi ich namiesali v lekarni? Myslim tym nejake kyselinotvorne potraviny a napoje? .. inac feniklovy caj je aspon v mojom pripade velmi napomocny proti plynom.

nelinka

RNG,dnes som si kupila u nas pupalkovy olej s vit.E a betakarotenom.Ako homam uzivat?Chcela som Yam,bohuzial o takom niecom v zivote nepoculi a to som bola v obchode so zdravou vyzivou,doplnkami.Bude na to dobra teda aj pupalka?A ako ju uzivat?Mam problemy s nadmer.potenim,stitna zlaza je v poriadku.Dakujem.

vova

Ahoj RNG, prosim mas nejake skusenosti s MMS (The Miracle Mineral Supplement)pripadne co si o tom myslis? Podla informacii na internete by slo o prevratny sposob pri liecbe podstaty vacsiny chorob. Vopred dakujem za odpoved a prajem pekny den.

RNG

maria j, medzi prirodnym joghurtom a kefirom je dost maly rozdiel vo vyzive. Zialbohu komercne yoghurtu maju daleko od prirodnych a mozu mat velmi rozne obsahy, podla vyrobcu. Casto maju joghurty pridavane rozne mliecne susiny, modifikovane skroby atd.
Ja si yoghurt vyrabam doma sam z pasterizovaneho, ale nehomogenizovaneho mlieka z volne sa pasucich krav, neosetrovanych horemonami ani antibiotikami.
Samozrejme zan riadne zacvakam....

mariaj

RNG,prosim,vedel by si povedat,ci je nejaky velky rozdiel medzi jogurtom a kefirom,co sa tyka vyzivy?Podla istej tabulky na internete ma jogurt obsah laktozy cislo 10 a ostatne kyslomliecne/kefir tam nebol/ aj o plovicu menej,ba i viac.Pridem o nieco,ked jogurt nebudem konzumovat?Skutocne ma z neho v minulosti vzdy prehnalo,teraz uz nie,ale mam viacnasobnu intoleranciu a asi by som ho nemusela konzumovat,ale ma to zaujima.DAKUJEM.Podarilo sa mi intoleranciu znizit presne takymi radami ako Ty poskytujes,len som este k tomu pila protizapalove bylinky zo slovenskej krajiny.

RNG

ivetk, kedze lekari nevedia, co je pricinou tejto "autoimunnej " choroby napadajucej slinne zlazy a slzne kanaliky, snazia sa aspon ulahcovat symptomy
Ci imunor na to pomoze je otazne, ale definitivne ak tato "autoimunna" choroba ma povod("spustac") v mikroboch, tak to moze pomoct. Pozri na moju temu "autoimunne choroby"
Z najpravdepodobnejsich dovodov su to nase vlastne telesne virusy, ktore mame prakticky jazdy a ktore si dnes lekari vobec nevsimaju, pokial nemaju VONKAJSIE prejavy. Ze maju vnutorne ako zapaly sliznic a podobne, to akosi nechcu vidiet.
Odporucam samozrejme zvysovanie viralnej imunity v prvom rade
(na synmdrom suchych oci napr mne pomohlo striekat si roztok GSE alebo koloidnu striebornu vodu do oci), a na ostatne si pozri odpoved elesarovi vcera v tejto teme, nechcem to sem znovu davat.