Otázky na RNG

RNG

Nina 26, tlak v oku sa vybuduje, ked su zapchate kanaliky, ktore by mali odvadzat tekutiny(hlavne lymfu) z oka. Zapaly su casto sposobene nasimi "vzdypritomnymi" virusami, hlavne skupiny herpes. Preto tu vsade tak zdoraznujem zvysovanie viralnej imunity, lebo v sucasnosti zijeme v epidemii virusov roznych druhov ovela viac, newz v minulosti.
Pripojim tu znova temu na herpesy, lebo ta sa tyka velkej vacsiny virusov.
Inac ked su kanaliky zapchate inymi latkami, pomozu na to rozne cistiace enzymi, tj enzymaticka kura.

Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)

RNG

certulinka 66, collostrum sa posudzuje podla obsahu imunoglobulinov.
Dobre produkty maju 25% Ig a viac. Zialbohu z collostra na klinicku ucinnost je treba aspon 10 gramov denne, na imunoposilovaciu najmenej 3-4 gramy, takze je to na pouzitie na Slovensku pridrahe.Never reklame, toto su dada od lekarov a aj ja to mam uz mnohokrat osobne overene.
Skus skor GSE a oreganovy olej, pripoadne silny caj z lapacha(2 lyzice, varit 20 minut, odstat aspon 2 hodiny)
A znova opakujem, kazdy by mal brat zinok(25 mg) selen (200-400 mcg)kazdodenne a probiotika aspon raz za tyzden.
Tym by sa predislo znacnej casti epidemickych chorob.

RNG

inac viac testosteronu znamena ze sa moze tvorit viacej zleho dihydrotestosteronu, ktory je casto pricinou akni a straty vlasov.
Aby sa z testosteronu nevytvoril, tomu zabranuje napr zinok a vytazok(silny caj) z korenov zihlavy.

RNG

lizanka, na kondicku sa pouziva menej nez 40% maximalnej vahy, viac presili a poskodi svalove vlakna, cim sa telo v snahe to opravit prilisne "presvali", tj narastu kulturisticke neprirodzene velke svaly s velmi nizkou ucinnostou a privelkou zatazou na telo.
Najviac sa doziju ludia "slachoviti" tj pomerne chudi s velmi ucinnym svalstvom.
A to sa pestuje hlavne dlhsiedobovym lahsim cvicenim.

RNG

Julia, roztok GSE na to pomoze, hlavne ked s nim kloktas viackrat denne a zaroven ho pijes. Tak isto pomaha aj oreganovy olej(na Slovensku maju niektore lekarne Candimin=30% oreganovy olej, davka je 3x2 kvapky).
Pomoct moze aj caj z lapacha(2 lyzice, varit 20 minut odstat aspon 2 hodiny), tiez extrakt z olivovych listov(3x750 mg, 20 % oleuropein), pripadne celkove zvysenie imunity stimulaciou tvorenia a aktoivity bielych krviniek Betaglukanmi(minimum 2x200 mg az 3x500 mg na intenzivnu pomoc telu)
Pomoct mozu aj ine, kazdemu odporucam brat
selen,
zinok
probiotika a
vitaminy C a E,
to telo posilni v boji proti roznym nakazam a naviac ma stovky roznych pouziti v tele.

RNG

jednorozec, uvedeny produkt je prirodny vitamin D alfa tokoferol, tj len jeden z E vitaminoiv.
V prirode su aj D-beta, D-gama, D-delta tokoferoly a tiez tokotrienoly, ktore su az 50 krat tak ucinne ako tokoferoly.
Ja som za zmes obsahujucu vsetky menovane alebo aspon vsetky tokoferoly.

RNG

oli, do jednej kapsulky sa neda napchat vsetko v potrebnych mnozstvach, tj produkt ma obvyklu falosnu reklamu.
Napr len vapnika treba 1500 mg, horcika 800 mg, vitaminu C niekolko gramov, vitaminu E 400IU(samostatna kapsulka) atd.
Taketo a podobne "vsevitaminy" su obvykle vyrobky farmaceutickej chemie, takze ani ich obsah nie je prirodny, ale umely.

Leela

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, že či ten jód aplikovaný na kožu kvôli tvorbe enzýmov nemôže znižovať účinnosť hormonálnej antikoncepcie?
ďakujem Vám

delphia

chcela by som sa spytat, ze ako dlho sa moze uzivat spirulina a teraz, ked uz
mozme ratat castejsie so slnecnym pocasim, ci sa moze uzivat Bone essentials a AD vit. kvoli pritomnosti D vitaminu.
dakujem

jara

RNG, ak by sa estenasiel cas aj pre mna, prosim ta, manzel mava bolesti od krizov do pravej nohy, bol pred par rokmi na vysetr., ma , ked si trocha pamatam, vydrate stavce a nieco mu tlaci na nerv, mal ist aj na operaciu, ale nesiel, 1 a pol roka si zarabal tib. hubu, aj z cerstv. kozieho mlieka a pomohlo mu to, ale uz prestal s tibetom a zasa sa to vratilo, treba nejake enzymy? Prosim ta, co by si doporucoval, dakujem