Otázky na RNG

RNG

Spat a vyborne zrekreovany, hoci to bolo len par dni.
Neviem, v akom pomere su tie rozne kvasne kultury, takze nemozem povedat, ake kysle mlieko alebo joghurt z toho vyjdu, ale urcite to bude pitne. Jedna kapsula staci, najlepsie je mlieko zohriat-postavit flasu do horucej vody, ale nie prilis horucej. Komercne mlieko zahrievaju az na 80stupnov celzia, aby v nom vybili vsetky ine nahodne kukltury, ale to rozhodne nie je treba, a ked je schladene na okolo 40 stupnov pridaju kvasnu kulturu.
Ja casto zakvasam mlieko nielen z kultury(probiotickej zmesy) ale aj necham na spodu flase na prst kysleho mlieka/joghurtu a nalejem na neho teple sladke mlieko a postavim kvasit do hrnca teplej (nie horucej) vody. Skysne za 24 az 48 hodin, podla toho, nakolko kysle ho chces mat a aku konzistenciu(hustotu).

roman08

saanny ja som tiez pri uzivani mal ten isty problem co ty zacal som to pit tak ,ze som to chvilu podrzal v ustach a premiesal zo slinami cele usta a hlavne jazyk ma strasne stipal. nemozes to drzat dlho v ustach musis to hned preglgnut a je to ok.pri kloktani to iste kloktat len chvilu aj to tak maximalne 3krat za den.

andrea7

Saany a ako dlho mas chronicky zapalene hrdlo? Aj ja mam a objednala som si doplnky na zaklade rad RNG.tusim aj to, co ty..

Saanny

RNG keď tu budeš mam ešte jednu otazku :) Prvý krat som dnes pila aj zriedený roztok citricidalu 17 kvapiek a pol litra vody a ako som to postupne pila po troške celý deň,tak ma stale štípalo hrdlo a mala som ho take vysušené z toho a trochu strpnutý jazyk a večer keď to kloktam tak ma štípe ešte viac aj jazyk a hrdlo. Po pol hodine to trochu prestane štípať, ale nie úplne. Nemam s tým radšej prestať? Aby som si to chronicky zapalené hrdlo nedráždila ešte viac ako ho mam?
Ďakujem :))

julisa

RGN_ mne odpisal poslednej a napisal mi že sa vrati o tyžden ,že bude mimo domu,takže RGN by sa mal vratit asi koncom tyždna,pretože mi pisal 24.aprila.

Saanny

RNG prosím ťa, zarobila som si pol litra vody a dala 17 kvapiek citricidalu na chronický zapal mandlí a hrdla a pri kloktaní ma začalo štípať hrdlo aj jazyk, akokeby som zjedla chilly papričku. Ešte asi pol hodinu ma to potom štípalo. Je to normálne? Má to štípať?

A ešte jedna otázka, stačí ak vypijem denne pol litra takto zriedeného citricidalu s vodou, alebo musím liter aby to malo účinok? Ďakujem Vám pekne za odpoveď.

janulienocka

Dobry vecer RNG,pred casom som Vas prosila o radu na piskanie v uchu a taktiez bolesti pri usiach,atd.Skusila som na Vasu radu GSE,oregan.olej,kokosovy a rybaci,plus curcumin a vit. C.Tazkosti mi ciastocne ustupili,tie bolesti uplne,avsak posledne styri dni mam problem: ked si lahnem vecer do postele, po chvili mi akoby zalahne v pravom uchu a citim pulz, pocujem bit srdce.Takisto mam casto silne hucanie v hlave, ani nie v usiach ale pocitujem to najma v hlave.Je to strasne neprijemne.Dakujem Vam moc za radu.

ala12

Prosím vás aký je rozdiel medzi:
GSE
Citrididilom
Citrovitalom a
Greposeptom?
Pár stránok som prelúskala a našla som:
GSE - 33%
Citricidal - 60%
Citrovital - nenašla som v popise
Greposept, ktorý používam - napísané je 33% výťažok z grepových jadier. Je porovnateľný s GSE? Lebo neviem, kde ho mám v účinnosti zaradiť. Dávam si 15 kvap. 2xdenne. Ďakujem