Otázky na RNG

zuzic

RNG prepac ja som ta nechcela urazit. je pekne ze sa snazis pomoct ludom. a prepac ale tomu poslednemu slovu nerozumiem co to je?

RNG

zuzic a mmmmmmmm, rozhodol som sa neodpovedat na provokacne otazky.
Inac nikdy som nikomu nic negarantoval, len tu uvadzam inaksi pristup lekarov k lieceniu a predchadzaniu roznych zdravotnych problemov, nez bezni lekari. Informacie mam z medickych periodik svetovych kapacit, lekarov, ktory sa zaoberaju liecenim pouzitim prirodnych latok a netradicnych metod.
Ani oni nemaju 100% vysledky, ale casto ovela lepsie, ako tradicna symptomaticka medicina s pouzivanim chemickych liekov, ziareni a noza.

bollek

RNG,dakujem za odpoved.Tu kostrc mi dnes rontgenovali,ale vysledok este neviem.
Miner.na kosti beriemuz vyse roka od teba Bonne Essenc.a tiez beriem na travenie 2 roky Betain HCL.A este mi napis,ze ake zmeny by tam mohli byt,co si tym myslel.Dakujem

RNG

Mikli, Super enzym z firmy NOW napr je dostatocne silny a cenove dost pristupny na pravidelne pouzivanie na odstranenie roznych nepotrebnych rkaniv, vcitane cyst.
Porovnanie roznych enzymov najdes na
-odkaz odstránený- kde som uviedol zopar silnejsich na porovnanie.

RNG

mattoo, najdi si temu depresia, tam to viaceri riesia roznymi prostriedkami, od odmorenia tela(ortut, olovo kadmium) cez pouzitie roznych neurotransmiterov(mineraly, SJW, SAM-e, L-DOPA, GABA, lecitin, vitaminy B)az po rozne bylinne prostriedky s prilis komplikovanou ucinnostou(pes vie, ako vlastne robia, teda, ale ucinkuju)ako napr Mulungu a ine