Otázky na RNG

niagara

ahoj RNG. po dlhom čase mám otázku. kamarátka bola na diagnostike u pána Pavla Šímu v Prahe. Prišla so zaujímavými informáciami o alternatívnom spôsobe liečby. Chcem sa opýtať na tvoj názor na tento spôsob liečenia.
Ďakujem za odpoveď.

kiky

Ahoj RNG
no tak mi zistili z vyteru napokon streptokoka co som viac menej aj cakala lebo s nim mavam casto problem, od zajtra teda beriem antibiotika a kupila som aj ten citricidal.Je dobre to brat aj preventivne?

no ja mam momentalne tekute collostrum a ked to doberiem tak ma cakaju tabletky collostra. Je to od firmy LR cosmetics..neviem kolko to stoji ale tak lacne to asi nebolo...ani neviem nakolko ucinne to je...ale tak tatino mi to zohnal...

xxxxxxxxxxxx

mmm?????????pridavam sa k tebe koliod. voda o ničom lieky nič len je mi zle s nich nepomohlo skor horšie ale lepšie

roman08

mmmmmm ty si pekne udereny ked prides k doktorovi a nevylieci ta tiez ho posles do horucich pekiel.ty si napisal aky mas zdravotny problem rng ti napisal co by ti mohlo pomoct samozrejme ,ze ti urcite netvrdil toto si kup a budes na 100% zdravy a ked to nezaberie tak ho posles do pekla si pekny CHRAPUN.ziadny doktor ani liecitel ani neviem kto ti neda a nema 100% ucinnu liecbu tak maj v sebe aspon tolko slusnosti a nenadavaj cloveku zato zaco ti on nemoze.