prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Yam- davkovanie je 1x2 alebo 2x2 kapsule?
homeopatika ako aj celu tu pavedu z minulosti odmietam.
Odporucam len lekarsky dokazane mnohonasobne potravinove doplnky, ktore nemaju ziadne skodlive ucinky.
Tym netvrdim, ze mnohym ludom nepomohla. Pomaha aj saman, ktory poskakuje a okiadza a mrmle si zaklinadla. Dokonca jeho uspech je casto az 85%!!!
Ale je to len vec viery(placebo effekt) a je to pracujuce len cez vieru.
Doplnky a lieky pracuju aj mimo viery, tj su nezavisle ucinne.
RNG,chcel by som sa ta opytat,ci mas nejake skusenosti,poznatky o homeopatikach,konkrente o vyrobku Kali Phos
New Era Kali Phos 450 tablets
doplnky sa spravidla, az na male vynimky daju kombinovat. Yam a Dong quai , tiez pupalkovy olej a damiana sa kombinuju pre zvysenie ucinku bezne.
Milady 70, curcumin je vytazok z pakorena turmericu(pribuzna rastlina dumbieru). Ja som bral z neho okolo 4 gramov denne. Inac dostat ho lacno ako korenie kurkuma, sucast indickych korenin, hlavne kari(curry) korenia.
Najlepsie sa absorbuje s pomocou vytazku z cierneho korenia, ktory sa predava pod menom Bioperine. Davka je 10 mg.
monci09, cysty ci dutiny naplnene tekutinou(krv obvykle) su dost caste u mnozstva ludi. S pomocou roznych doplnko sa pecen moze vycistit aj regenerovat.
Dakedy to urobi aj sama od seba(tzv spontanne )
RNG, prosím , namiesto curcuminu mám turmeric 400mg. Je tiež protizápalový ? Aká je jeho denná dávka? A ešte, môžem užívať naraz Don quai a wild yam root? Ďakujem.
Kvrne a pečenove testy mam v poriadku a predsa mam cysty na pečeni.Su naplnene tekutinou, poradí si s tým pečeń?
Nina 26 tak som dnes volala do predajne v Lucenci ale telefon je uz zruseny :( takze od RNG uz nic nebude :(
Ingrida, jod cez kozu sa dostane vsade do tela. Neviem, ci specificky na miesto, kde je stitna zlaza je to priam najlepsie. Obvykle si ho davam pod pazuchu a moja zena niekedy na spodok brucha.
Busenie srdca je casto znak tetanie, tj nedostatku mineralov vseobecne( hlavne K, Ca, Mg,Zn)