prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
K-to je vitamin K?A Ca myslite calcium?Ostatne viem...Ako to mam davkovat?Dakujem...
Sony.. z akej knihy je ten článok o PH? Také niečo som prežila aj ja. Ale kým som na všetko prišla trvalo to asi rok. To prekyselenie robí svoje. Takže teraz som držala bezsacharidovú dietu 14 dni inak cukor a bielu múku nejem asi rok od kedy mi byvalo stále zle. Ráno si dávam lyžičku sody bicarbony s vodou 4 dl. S jedlom enzými a kyseliny, collostrum, rybie oleje, Minerálnu zmes spirulinu, Ešte oreganový olej, GSE, a brala som aj olivový extrakt, lebo som dostala buď chrípku, alebo to bolo spôsobene úhynom kvasiniek. Tiež E,C,koenzýmQ10. Teraz mám aj YAM. Veľa veľa zeleniny, vody, konečne sa začínam cítiť lepšie. Ked som si začala kontrolovať PH v moči laknusovým papierkom, tak bol belší ako bola najnižšia priložená stupnica, tj. menej ako 5,5 . Ked som si dala 1x sodu bic. tak som sa konečne vyspala. Inak som ráno vstávala ako otrovená. Ešte raz za týždeň si dávam jodovú tinkturu, lecitin a kokosový olej používam, selen, zinok, probiotika. Môže sa to zdať veľa, ale konečne začínam normálne fungovať. Ja som veľmi schudla a ako píšu v tom článku asi telo nemalo už dostatok minerálov a hormonov. Presne to som cítila, že chémia v mojom organizme dobre nepracuje. Tiež som sa bála, že lekári, ktorí tvrdili, že som úplne OK, zistia až chorobu, ktorá vznikne keď telu nepomôžem.
Ahoj,RNG!Hodis sem,prosim nejaky link,kde sa da objednat protokol dr Berksona?Dik.
sony, kyslost v zaludku a kyslost v krvi a ostatku tela su dve rozne veci. Na vrchy zaludka sa nachadzaju parietalne bunky, ktore rozstepuju neutralnu sol, NaCl na HCl ktora tecie do zaludka a Na2CO3, ktora sa dostava do krvi
Takze zaludok je silne kysly a krv je zasadita.
V pankrease sa vylucuje Uhlicitan sodny(Na2CO3) z krvi a neutralizuje kysly obsah zaludka.
Su potraviny, ktore v konecnom dosledku sposobuju kyslejsiu krv(menejzasaditu) a aj take, co sposobuju neutralnu az mierne zasaditu krv.
Meranie kyslosti tela je len z cerstvych slin, po dokladnom vyplachnuti ust cistou vodou.
Aj tak to nie je tak presne ako meranie krvi.
Sory, ta stránka mala byť
www.zazracneph.sk
Ahoj RNG. Chcel by som sa ťa spýtať na tvoj názor o prekyslení organizmu. na mnohých stránkach som sa dočítal o problémoch, čo spôsobuje práve prekyslenie. Napríklad sem.
www.zdravie.sk
Meral som si PH slín a je 6 až 6,5, čo je dosť nízke. Prekyslenie oberá organizmus o minerály, ktoré spotrebuje na neutralizáciu kyselín. Ty si písal, že žalúdku treba kyseliny dodávať, nie neutralizovať, aby bolo trávenie dokonalé, tak mám z toho zmätok. Bral som umeocot na neutralizáciu a začala ma páliť záha, ptesne opačný efekt, ako som čítal. Tu sa mi potvrdila tvoja teória. Ako mám potom odkysliť organizmus, aby som neničil žaludočné kyseliny. Ide mi hlavne o tie minerály, lebo mám tetániu a mám ich zúfale málo. Dúfam že sa v tom vyznáš. Ďakujem a pekný deň.
ppm je to iste cislo ako mnozstvo mg na liter/kg vahy
Roztok GSE/citricidalu ktory odporucam na pitie(teda aj na vyplach nosa, striekanie do hrdla a oci) je typicku "horkac", 60/35 kvapiek na liter vody denne. Da sa to aj zdvojnasobnit.
Na zmiernenie horkosti pouzite lyzicku krystalickeho vitaminu C(askorbicka kyselina) a 1-2 lyzicky cukru(alebo 10 kvapiek 30% stevie pre cukrovkarov).
dakujem ti za tie tabulky skusim sa z tych stlpcekov nejak vysomarit:P ale nie fakt diky
Doplnky potravy nie su lieky, aj ked maju liecive vlastnosti. Takze ich ber podla potreby, pocuvaj na signaly zo svojho tela.
2x1 gram. neviem ake mas kapsule. Ak 400 mg, tak ich zober za den 5 az 6, to je intenzivna davka. Neboj sa predavkovania, mexicki indiani pouzivaju tento pakoren ako my zemiaky, prilohu k jedlu.