prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
chcel by som sa ešte spýtať, čo odporúčaš na zničenie demodexa? vnútorne a lokálne, nemáš niekde tomu venovaný článok?
Ďakujem za odpovede
Ustne ester C, a transdermalne/tj cez kozu vo forme kremov ) ester C palmitate
ďakujem za informácie.. na tvorbu kolagenu odporúčaš, ktorú formu vitamínu C?
ascorbil acid je mi neznamy pojem. Ascorbic acid je kyselina askorbova.
Ascorbil palmitate je skratka pre ester C palmitate, tj tukovorozpustny ester C. Ked sa prebojuje cez zaludocne kyseliny a absorbuje v crevach, ulozi sa v tukoc, najma v podkoznych a v tej forme tam vutrva velmi dlho, na rozdiel od askorbovej kyyselimny, co ma polcas trvania v tele pol hodiny az hodinu maximalne.
Vodorozpustny ester C sa v tele zdrzi vyse 5 krat tak dlho, takze jeho ucinok je podstatne vacsi, ako kyseliny askorbovej.
Ester C je umelo vyrobena molekula, ktora sa ale bezzvyskovo postupne rozpada na askorbat vapenaty, tj prirodnu formu kyseliny askorbovej.
Ak nepoznas nijak rozdiel medzi molekulou syntetickou a prirodnou, tak ani telo ho nemoze poznat.
Remineralizovanie tela sa robi doplnkami na kosti, kde je spravna forma a pomer mineralov na absorbciu a zabudovanie. Plus potrebne vitaminy D-3 a K-2.
Isotretinoinu beries ovela masivnejsie davky, nez ekvivalent 10 000 IU vitaminu A co je len 3 mg
A vitamin A je potrebny na hojenie koze,kdezto umela skodliva chemikalia isotretinoin nie je potrebny, prave naopak zamoruje telo a tym skodi. Mozno, a to je len moja sukromna teoria, dokonca ako dost podobna chemikalia vytlaca vitasmin A z tela
www.ncbi.nlm.nih.gov
ešte by som mal jednu otázku no tentokrát ohľadom C-ečka, ktoré v určitých dávkach podporuje kolagen spolu s ďalšími doplnkami, ktoré si spomínal inde... je výhodnejšie brať ascorbyl palmitate alebo ascorbyl acid na podporu kolagenu?
ja sa chcem tiez spytat ze aky je rozdiel medzi tymi syntetickymi molekulami a prirodnymi. a este co je to remineralizovanie kosti akym doplnkom sa to robi.
ahoj RNG, chcel by som sa spýtať, či môže užívenie vitamínu A 10000IU denne spomaliť hojene rán... pýtam sa to, pretože umelý isotretinoin(roaccutane) spomaluje hojenie rán, platí to aj u takýhto dávkach vitamínu A? alebo práve naopak takéto dávky A-čka podporujú hojenie kože a tvorbu kolagenu?
Ďakujem
Chelaciu robi v USA desiatky tisicov lekarov, niektori cez IV ale vacsine ovela pomalsie pouzivanim bezpecnych ustne podavanych chelatorov.
Najcastejsie sa robi branim EDTA, alebo jedenim cilantra a inych zelenych.
Pri chelacii sa z tela vyberaju nielen tazke kovy, ale aj Ca, Mg , tj po chelacii sa treba remineralizovat.
Ja osobne som sa cheloval rano(1200 mg EDTA) a na noc remineralizoval doplnkom na kosti