prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
chcem sa ešte opýtať, či rozpúštanie kameňov sa dá robiť aj pri zapálenom žlčníku alebo treba počkat keď zápal skončí.
Samozrejme, ze sa da brat skoro vsetko z potravinovych doplnkov dlhodobo, tj podla potreby.
všetko sa dá brat dlhodobo bez potreby dákej prestávky ? aj serrapeptaza ?
oprava, Lumbrokinase
Nuz ja osobne odporucam brat lecitin cely zivot a Policosanol pokial mas zvysene LDL a triglyceridy tiez stale
Totiz ich vtedy potrebujes, podobne ako vodu, sol a potraviny.
Inac riskujes, ze sa zaradis medzi tych 50% ludi, co zomieraju na nasledok zapchatych ciev(porazky, infarkty, zlyhania nedokrvenych organov). Podobne odporucam aj ludom, co maju vysoku zrazanlivost krvi si krv riedit enzymami, ako nattokinaza, serrapaptaza lymbrokinaza.
Je totiz tragicke zomriet na malicku zrazeninku krvi, ked cele telo je este v podstate zdrave a schopne zit a fungovat dlhe roky.
ok. Ďakujem ti tak budem veriť , že je to cholesterolovy kameň objednám v iherbs silymarin 300 mg budem dávať 3 x 300mg, k tomu parkrát tyždene dám lecithin, plus budem brat picosanol, vitamin c a piť čaj z chanca piedra a psilium husk. Koľko by som to mal brat tak orientačne mesiac ? dva ?
Bilirubin je produkt rozkladu cervenycch krviniek. Mnoho ludi ho ma zvyseny, bez akychkolvek inych chorobnych priznakov, takze sa neznerovznuj. Ked sa chces este viac popliest alebo informovat pozri na
cs.wikipedia.org
Lecitin je potrebny ba cinnost mozgu, kde tvori az 30% celkovej suchej vahy mozgu, tj neda sa nijak nahradit.
Policosanol znicuje vyrobu LDL cholesterolu aj triglyceridov v peceni. To iste robi aj red yeast rice, plus ine funkcie v tele.
Ďakujem RNG a čo ten bilirubín? Dá sa rozpustiť aj bilirubinový kamen?
Teda lecithin by som mal nahradit picosanolom ?
Na znizenie cholesterolu treba znizit prijem cukrov, lebo cholesterol a triglyceridy sa v peceni vyrabaju z prebytocnych cukrov, najma z fruktozy.
Na znizenie cholesterolov a triglyceridov v krvi pomaha ucinne policosanol(2 x 20 mg) a red yeast rice/monascus purpureus, v davka 2 x 1 gram.
Precistenie pecene a ladvin je velmi uzitocne, sylimarin aj chanca piedra su uzitocne na riedenie zlce, co moze zmensit alebo rozpustit kamene.
Alpha lipoicka kyselina(ALA) je univerzalny antioxidant a pomoze proti tvrdnutiu/oxidacii cholesterolov tj je aj proti tvoreniu kamenov v zlcniku.
Ahoj RNG,
Mam žlčníkový kameň jeden kus o rozmere cca 1,5 cm. Našli mi ho cca pred 3 rokmi v tedy mal 0,9 cm. Neviem či je cholesterolový alebo bilirubínovy. Z výsledkov krvi už dlhodobo mam zvýšene triglyceridy, cholesterol a bilirubín ale nie veľmi. Pred pár dňami ma začala pobolievať pravá strana od rebra nižšie tak som sa rozhodol, že sa ho pokúsim zbaviť. Chcel by som sa popýtať či sa rozpustiť dá aj bilirubínový kameň nie len cholesterolový. Upravil som stravu s minimom tukov, pečených jedál a iných jedál čo dráždia žlčník. Teraz pijem čaj s ostropestreca marianskeho jem vitamin c 1000 v 2 dávkach a 3x denne jednu čajovú lyžičku oleja z ostropestreca.
Chcel by som si spraviť kúru:
Silymarin 900 mg
Lecithin
Vitamin C
Čaj Chanca piedra
Vedel by si mi poradiť či tam mám niečo doplniť alebo vyradiť aké značky by som mal použiť, aké dávky a akú dobu by som to mal užívať.
Keďže som ešte aj po operácií slabinej hernie chcel by som sa popýtať či k tomu môžem kombinovať aj Serrapeptázu.
Ďakujem odpoveď