prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Áno viem, že odporúčaš koloidné striebro a citricidal. Myslel som ale niečo, čo regeneruje alebo podporuje rohovku zvnútra. Možno zinok?
Nick44, ja pouzivam na oci postrek koloidnou striebornou vodou, kazde rano pri holeni. To mi vyriesilo moj problem "syndromu sucheho oka"
Na nakazy v oku je dobry aj roztok citricidalu, 4 kvapky do deci vody(citricidal, profesional od BioChem research). Na mazanie oka je dobry 1% roztok glycerinu a 1/2 % hypromelozy, ale neodporuam ine chemikalie, okrem snad kyseliny borovej(.2 az 0.5%, kedysi sa nazyvalo toto borova voda)
RNG, nevieš ani o niečom, čo priaznivo pôsobí na rohovku oka?
Em, cesnakovy olej plus quercitin sa nevyrovnaju povodnemu citricidalu v ziadnom pripade. Ale mozu ti pomoct.
Ked mas alergiu na citrusove plodiny, neznamena, ze budes mat alergiu na citricidal.
Alergia na citrusove je najma na kyseliny a oleje v korke. To citricidal neobsahuje vo vacsom mnozstve.
sorena, serrapaptaza nesposobuje opuchanie, dovod musi byt nieco ine.
Nick, neviem o nicom takom, zialbohu.
co moze sposobovat caste mylenie slov,vymenu slovosledu,skomolovanie slov a caste mylenie
v 20 rokoch
Dakujem
Ďakujem za odpoveď a ešte sa chcem spýtať keby citricidal zamením za cesnakový olej a quercetin vyrovná sa to citricidalu? Pretože sa obávam že budem mať alergiu keďže mám aj na citrusové plody...
RNG
kupila som babke serrapeptazu 120, 000 a začalo jej opúchať hrdlo aj končatiny. Jak je to možne?
Ahoj RNG, myslíš, že je možné nejakým spôsobom odstrániť astigmatizmus, napr. očnou gymnastikou alebo aj s podporou nejakých potravinových doplnkov? Lebo na operáciu ísť nechcem. Ďakujem.