prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Bio znamena len ze sa pri tom nepouzuivaju chemikalie. To ale neznamena, ze je produkt kvalitny, nezamoreny alebo ci obsahuje aj rozne stopove prvky
Spirulina pestovana v hlbokomorskej vode, ultracistej na Hawaii je najmenej zamorena a bohata na stopove prvky Tu odporucasm v prvom rade.
Sladkovodne bazeny v Cine su napajane studnicnou=spodnou vodou a tak mozu byt znacne zamorene.
Dobry den RNG! Este som sa chcela spytat, o hovorite na tuto spirulinu??
Nema zlu cenu, len ci ma aj dobru kvalitu?? Ta z iherb ma dobre ohlasy, len spolu s DPH vychadza trochu viac nez som chcela (objednavali by sme viaceri), preto ak by som chcela objednavat nie az z takej dialky, ci tato z bio-obchodu je tiez dobra?? Dakujem. Pekny den.
Nuz to mas asi spojene so stresom a nedostatkom neruseneho spanku. Pozri ako na to cez Google.sk pod rng, stres spanok
Pan Rng, dobrý den.
vedeli by ste mi prosim Vas poradit nieco na pocit ,,tazkych" unavenych oci..? Niekedy mam problem sa vobec pozerat priamo pred seba (napriklad v skole na tabulu), pretoze jedina poloha kde mam oci v pokoji, je sklopene k zeme.. Dakujem pekne.
Flatt, neviem , co ti to sposobuje, ale vitamin B najma zmes Stress B ti nemoze uskodit. A nezabudaj na to, ze mnohe virusy napadaju nervove obaly, takze zvysovanie viralnej imunity v dnesnej tichej viralnej epidemii je prakticky nutnost.
Simka nekupuj rozne zmesy s pochybnymi zlozeniami, ale cistu a kvalitnu spirulinu. Zamiesat si ju mozes aj sama.
Zdravím RNG, neviem prečo, ale v poslednej dobe sa mi akosi ťažšie rozpráva – ťažšie sa mi vyslovujú niektoré slová. Vieš mi na toto niečo poradiť, mohol by pomôcť napríklad komplex vitamínov B? Vďaka.
Ja sa este chcem spytat,co hovorite na spirulinu,ktora obsahuje ovos,susenu smotanu a trstinovv cukor,ide mi hlavne o ten cukor,ci si viac neskodim ako pomaham,ide o spirulinu v prasku.
Dakujem este raz :)
Ja odporucam skor spirulinu, lebo je lahsie stravitelne bez akehokolvek priemyselneho procesu.A v morskej vode pestovana je bohata na rozne stopove prvky, co sa v chlorelle pestovaej v plytkych sladkovodnych bazenoch nemoze nachadzat.