prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ahojte všetci!
mám prosbu, chcem si objednať z iherbu doplnky, ale nemám tam účet z dôvodu, že tam nechcem dať číslo svojej debetnej karty. Dnes som si bol kvôli tomu v mBank dať urobiť konto s kartou, ktorú tam zaregistrujem, ale príde mi až tak za 7 až 15 dní. Viete mi niekto pomôcť s objednaním? velmi by mi to pomohlo, samozrejme vsetko preplatim, alebo ak si budete aj vy objednavat, tak sa mozme na postovne zlozit. dakujem
RNG
prosím Vás, viete mi poradiť niečo na výživu kĺbov? športujem a mám čím ďalej väčššie starosti. skoro všetky blby mi praskaju, je to nepríjemné, ale nič vážne (zatial). dakujem
Jozefe, hrcky vedla chrbtice su zapalu z toho, ze cez porozne clanky unika von mok z chrbtice. Tj mas osteoporozu/osteopeniu kde sa ti tvoria mikroppraskliny na chrbtici. Naprav si travenie a ber docasne aj doplnky na kosti s vitaminami K-2 D-3 a aspon 2 gramy spiruliny.No a samozrejme aj doplnky na klby a slachy, tj aj na disky na chrbtici a avocado na mazanie, inac sa mozu priskoro vydrat a to znamena permanentny problem s chrbtom.
RNG chcela by som sa Vas opytat na Vas nazor na MMS a jeho uzivanie. Dakujem
Ešte fakt posledná otázočka.Na to praskanie a bolestivosť chrbtice som si objednal doplnok mobility essentials od swansonu jem avokádo.Myslíš že je treba aj CMO?A na zefektívnenie mojho tiež biedneho trávenia plánujem objednať(psyllium inulin a probiotika je samozrejmosť)betain HCL a best digestive enzymes od doctors best(tie ale budem dávkovať opatrne a pancreatine od now foods.Tieto enzýmy budú stačiť?.Aj ked vyšetrenia na gastroenterologiach včítane kolonoskopie boli všetky zatiaľ negatívne viem že mi netrávi dobre čo sa prejavuje nepravidelnou a častou stolicou a koniec koncov toto je isto dovod že ma boli cela chrbtica.Dakujem za tvoje cenné rady.
meetboy, podla popisu by to malo byt presne ako protiparazitna zmes dr Huldy Clark, ktoru tu casto spominam.
Redbatica, vyborne. Kapucinka je velmi uzitocna lieciva rastlina. Aj to odmorovasnie tela olejom je dobry napad.
PF , sublingualne "lozenges" B 12 dochadzaju az 10 mg na rychle "nalozenie tela"(tj pecene) vitaminom B-12 a forma methyl cobalamine je biologicky ovela ucinnejsie, ako cyanocobalamine.
catent, ked ma dieta nakazu v prinosnyuch dutinach, treba mu tam kvapkat ten roztok citricidalu, 3 x denne, alebo daj 3-4 kvapky citricidalu do 30 ml kokosoveho oleja, dobre pretras a to mu kvapkaj do nosa. Postav flasticku do teplej vody, taky teply olej s citricidalom robi velmi dobre nosu celkove.
A nedrazdi natolko, ako vodne roztoky. A zabranuje vysuseniu sliznice, co je v zime obzvlast dolezite.
Simka, samozrejme.Kokosak je ochranny aj hojivy.
Ale ked chces pre usta, zuby a podobne urobit viac, pouzivaj ustne probiotika/oral probiotic