Otázky na RNG

redka

tak uz mam ten iherb doma a hor sa do toho... na par dni som si dala prestavku od doplnkov... asi take 2 - 3 dni a od zajtra idem znova :) dietu drzim stale

RNG

Jozefe, precenovanie je tiez jednou zo zbrani farmacie, telo vylucuje v moci a stolici kila denne, a doplnkov su len gramy. A to neskodne gramy, nie ako lieky/ chemikalie, co su skodlive aj v predpisovych davkach, co lekari tvrdia ze su bezpecne.
Tak isto dietetici dlhe roky precenovali vlakniny v potrave, ze vynasdaju ziviny z tela. Je to sice pravda, ale je to nie privelka cast, co do seba nasiaknu a zaroven ale nasiaknu aj toxiny v crevach a to je pre telo viac uzitocne, ako skoda v vynesenych uzitocnych latok, povedal by som dokonca radove.

Jozefe

Nedávno som počul názor že vitamíny by sa mali jesť spolu s vlákninou aby si muselo telo z tej vlákniny vytiahnuť len také množstvo aké potrebuje.Vraj ked zjeme násilne nejaké vitamíny nalačno a telo ich nepotrebuje musí ich prácne a náročne vylučovať a míňa na to strašné množstvá iných vitamínov esenciálnych látok a energie..

RNG

Tegulinka, asi nijak aj keby si ju videla, to moze posudit len odbornik, chirurg. Takze trpezlivost. Inac pohotovost by mala robit 24 hodin, alebo sa mylim???

teguelinka

RNG a ako zistím ,či je to väčšia trhlina,alebo menšia?:) ešte toto by som sa chcela spýtať,lebo do pondelka sa asi aj zbláznim:(resp,či vôbec je možné,že po pohlavnom styku by sa vôbec vacsie trhliny mohli vytvoriť ?

teguelinka

RNG aha,dakujem,ja som myslela,že ste lekár.alebo budúci lekár.
ale ak by som sa ešte mohla spýtať,kedy sa niečo takéto zašíva?ked neprestáva krvácanie,alebo ?
netuším ,nevyznám sa vôbec v tomto

RNG

Nuz ten stupen poranenia moze povedat len gynekolog, chrurg a ked potrebujes zasit alebo narezat, , na to ti doplnky nepomozu . A ja som tu len na doplnky, nie nahrada lekarov.