prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
tak uz mam ten iherb doma a hor sa do toho... na par dni som si dala prestavku od doplnkov... asi take 2 - 3 dni a od zajtra idem znova :) dietu drzim stale
Jozefe, precenovanie je tiez jednou zo zbrani farmacie, telo vylucuje v moci a stolici kila denne, a doplnkov su len gramy. A to neskodne gramy, nie ako lieky/ chemikalie, co su skodlive aj v predpisovych davkach, co lekari tvrdia ze su bezpecne.
Tak isto dietetici dlhe roky precenovali vlakniny v potrave, ze vynasdaju ziviny z tela. Je to sice pravda, ale je to nie privelka cast, co do seba nasiaknu a zaroven ale nasiaknu aj toxiny v crevach a to je pre telo viac uzitocne, ako skoda v vynesenych uzitocnych latok, povedal by som dokonca radove.
Aaa uz som nasla vilcacora, lapacho, omega3,spirulina, chlorela
Ako by som mohla posilnit slezinu, akymi doplnkami, cajmi a pod? Dakujem vopred za odpoved
Nedávno som počul názor že vitamíny by sa mali jesť spolu s vlákninou aby si muselo telo z tej vlákniny vytiahnuť len také množstvo aké potrebuje.Vraj ked zjeme násilne nejaké vitamíny nalačno a telo ich nepotrebuje musí ich prácne a náročne vylučovať a míňa na to strašné množstvá iných vitamínov esenciálnych látok a energie..
Tegulinka, asi nijak aj keby si ju videla, to moze posudit len odbornik, chirurg. Takze trpezlivost. Inac pohotovost by mala robit 24 hodin, alebo sa mylim???
RNG a ako zistím ,či je to väčšia trhlina,alebo menšia?:) ešte toto by som sa chcela spýtať,lebo do pondelka sa asi aj zbláznim:(resp,či vôbec je možné,že po pohlavnom styku by sa vôbec vacsie trhliny mohli vytvoriť ?
Vacsie trhliny sa zasivaju, lebo tak sa rychlejsie hoja. Mensie sa obvykle zahoja sami.
RNG aha,dakujem,ja som myslela,že ste lekár.alebo budúci lekár.
ale ak by som sa ešte mohla spýtať,kedy sa niečo takéto zašíva?ked neprestáva krvácanie,alebo ?
netuším ,nevyznám sa vôbec v tomto
Nuz ten stupen poranenia moze povedat len gynekolog, chrurg a ked potrebujes zasit alebo narezat, , na to ti doplnky nepomozu . A ja som tu len na doplnky, nie nahrada lekarov.