Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

health4help

Dobry vecer, chcela by som sa spytat, aky je vas nazor na uzivanie zeolitu v liecbe virusov ako je herpes.
Citala som uz vela ale vasa stranka nazory.eu mi nejde nacitat..
Ktory zeolit je ucinnejsi? praskovy alebo tekuty?
Ake davkovanie by ste odporucili?
A najdolezitejsia otazka, kde sa da zohnat kvalitny overeny zeolit?
Velmi pekne dakujem

anushka

Dobry večer pan RNG. Poprosila by som o radu. Mam 40 rokov a dlhorocne bolesti chrbtice,bez uplnej ulavy. Magneticka rezonacia potvrdila chronicky zapal. Zijem viac menej na antiflogistikach, analgetikach. Dakujem

RNG

Hucanie v hlave, vertigo, vestibularny syndrom a podobne su vsetko nasledky infekcii a zapalov v strednom uchu
Infekcie treba potlacit(obvykle prichadzaju cez Eustachovu trubicu z infekcii v prinosnych dutinach, kde sa mozu zdrzovat aj dlhe mesiace a kam sa dostanu z kvapockovej infekcie vo vzduchu.
Na tinitus pomaha btat NAC, serrapaptazu a oreganovy olej, pripadne aj antioxidanty, co zlepsuju tok krvi v uchu, mozgu a ociach ako napr hupoerzine A, vinpocetine, proantokyanidy z hroznovych semien, gingko a podobne
Samozrejme extra vitaminy C E a D-3, co radim dnes kazcdemu

RNG

Na mechur odporucam brat D-manozu dosperla davka 2 gramy kazde 3 hodiny a berberine, dospela davka 2 x 1 gram denne. Samozrejme aj odmaskovace ako NAC a serrapeptazu, kedze mnohe baktreie sa zdruzuju pre svoju obranu napr so biofilmov, kde sa spolocne ochranuju roznymi malo preniknutelnymi vyluckami(nejake hlieny), ktore treba rozlozit najskor, aby sa do nich dostali rozne antimikrobialne latky, ci uz nase vlastne, ci vytvorene probiotikami, ci rozne doplnky alebo lieky

eminka

prosim oradeu. dieta ma diagnozu drazdivy mocovy mechur - 9rokov, bez zistenej priciny. viete nieco na to poradit? a zena 55rocna ma uz rok hucanie v hlave, nezistili ziadnu peicinu.vsetky vysetrenia su v poriadku. dakujem

RNG

Ja tvrdim vzdy, ze stress je zabijak, zvyseny stres nielenze prispieva k horsiemu zdraviu, ale aj znizuje imunitu, regeneraciu a podobne.

RNG

Lia, daj si to na noc a zabal hlavu do rucnika, aby ti nezamastilo postel. Ak chces dostat ucinnejsi prostirdok nez dnesny GSE, pozeraj za citricidalom, profesional. Udajme aj firma Nutri Biotic taky este vyraba, poznas to podla popisu na flaske, ze tam boli polyfenoly zmenene na zmes quaternialnych zlucenin, lebo tie su radove ucinnejsie, nez len polyfenoly.

RNG

Eminka, vysoke davky gravioly (6 gramov denne) po case znici probiotika v crevach znacne, preto sa odporuca pri branui gravioly dlhsie nez 2 tyzdne si doplnat probiotika a samozrejme mikrovlakniny.
VYsoke davky neutralneho vitaminu C(ester C) 1 gram za hodinu mozu malemu percentu ludi sposobit hnacky.
Ale aj virusy to sposobuju, preto sa to da tazko rozoznat.
Napr ja znasam az 1.5 gramu za hodinu a bral som to uz az 5 dni v kuse, moj brat mal za dva dni miernu hnacku z toho.

PF2014

Hm, bedrový kĺb ma posledné dni ani nebolel, ani dlhšie nejako, napriek koxartroze, ale ako zažívam posledné 3 dni enormný stres, ako si sa mi to zhoršilo a hneď ho aj cítim, duševné zdravie ma asi veľký dopad na zdravie.