prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
a nieco od bolesti mozem uzit? nenarusi sa tým proces?
a ako dlho to moze trvat? viem, je to tazke urcit. ale ako najdlhsie je obvykle.uzivam aj serrapeptazu.
Jozefe, nemusi to byt ani zranenie nervu z vyrastku, moze to byt nedostatocna viralna imunita a pre to premnozene nase bezne virusy v tele. Odporucam kazdemu dnes v case viralnych epidemii a coraz viac roznych virusov v nasich telach permanentne usadenych si zvysovat aktivne viralnu imunitu
eminka, kedze si uz taky zapal ma;la, tak mas v tele nejake mikrpoby, ktore ti tieto antimikrobialne doplnky zabijaju a trpes na uhunovu=herxheimerovu reakciu. Ta trva pokial je uhyn mikrobov velky a prestane po case. Mozes znizit davky, cim sa znizi Herx, alebo brat nejake extra enzymi a protizapalove latky, co to zmiernia. Odporucam najma serrapeptazu a curcuminoidy s bioperinom
Terka uvedene sa nijak neovplyvnuju zaroven tj ich mozes brat v akejkolvek kombinacii a kedykolvek. Ale cysty sa daju odburat branim silnych enzymov, jodu a selenu. Taktiez sa da upravit hormonalny profil roznymi doplnkami, podla toho, ake hormonalne ;poruchy mas. Na to je yam, progesteronovy krem, DIM, pupalkovy olej a podobne.
Dobry den. Podla odporucoania uzivam od pondelka graviolu,extrakt z oliv.listov,oreganovy olej plus vit.a probiotika. Od vcera som zacala citit bolest zapastia,a dnes mam uz velku holest ramena stale sa stupnujucu. Takyto zapal som v minulosti prekonala 2 krat. Moze to byt dosledok uzivania doplkov,a reakcia prebudenych virusov? Ta bolest je uz skoro neznesitelna. Dakujem
Dobrý deň pán RNG, chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o radu. Mám PCOS a našla som si, že by mi pomohlo užívanie týchto doplnkov:
- Inositol 2-4g
- Kyselina listova 400 mcg
- Kyelina lipoova 240-480 mg
- Chrom - 200-500 mcg
- Horčík - 600-1000 g
- NAC - 1200 mg
+ čaj zeleny, matovy, škorica a sladké drievko
Užívať nie je problém, len sa bojím, či môžem všetky tieto doplny užívať spolu naraz, či sa navzájom nejako neovplyvňujú??? A tiež či sa môžu užívať dlhodobo, alebo iba istý čas?ĎAKUJEM moc za info.
Zeolity nie su antiviralne, su to len absorbenty na cistenie zamorenia v tele.Tekute zeolity v humickej a fulvickej kyseline su samozrejmeze najucinnejsie, lebo su tak male molekuly, ze sa dostanu v crevach do krvneho obehu a tak cistia cele telo zvnutra.
Vacsie molekuly zeolitov cistia len creva
Anuska, chronicky je len neuspesne lieceny lekarmi. Zapaly maju za sebou alebo zamorenia, alebo rozne mikroby. A to sa da vsetko ucinne adresovat aj obycajnymi antimikrobialnymi doplnkami. Velmi casto su zapaly vysledok cinnosti mykoplaziem, L-foriem a virusov, ktorych mame v tele hromady. Virusy systematicky poskodzuju nervove obali, sliznice, vystelky ciev a organov a pritom sa na vonok neprejavia tak, aby ich lekari mohli diagnozovat.
Preto dnes kazdemu odporuvcam si zvysovat viralnu imunitu
pozri na
-odkaz odstránený-
Poskodene nervove izolacie sa daju vyhojit, ked si doplnis material na to potrebny, ktory sa v bezne potrave nenachadza v dostatku a telo ho vie vyrobit casto len primalo. Jedna sa o mastnu kyselinu DHA, ktorej treba 1 az 1.5 gramu denne a jej zdroj je napr calamarine olej.
Na mykopazmy je ucinny oleuropein, samento coumanda a banderol. To iste je na boreliozy, vcitane neuroboreliozy, chlamidie, l-formy a ine infekcie, ktore lekari velmi slabo poznaju, nepresne diagnozuju a maju malo ucinnych liekov na ne.
Pomahaju aj protizapalove ako curcuminoidy s bioperinom , boswelin a serrapeptaza.