prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Starkej som narátal 13 druhov liekov, zaujímavé,stále ich berie viac a viac. Pred pár mesiacmi zistili, že jedna oblička je prakticky v hrobe, teraz zase zistili, že sa jej rozpadávjú kosti, a takto to ide z mesiaca na mesiac, len nové a nové lieky a stav horší a horší. Pomaly už nemôže ani stáť na nohách, lebo jej je vždy zle, jedine pečeň ešte funguje, podľa krvných výsledkov, čo je na počudovanie,na tie tony liekov, ale ostatné orgány pomaly končia. Najradšej by som to všetko hodil do koša.
Eminka, boj proti virusom je cely zivot, boj proti mykoplazmam , ked sa premnozia je viac mesiacov, kedze tieto sa vedia dobre maskovat a schovavat v bunkach, kde bez odmaskovania ich nasa telesna obrana vobec neregistruje/nevnima.
a nieco od bolesti mozem uzit? nenarusi sa tým proces?
a ako dlho to moze trvat? viem, je to tazke urcit. ale ako najdlhsie je obvykle.uzivam aj serrapeptazu.
Jozefe, nemusi to byt ani zranenie nervu z vyrastku, moze to byt nedostatocna viralna imunita a pre to premnozene nase bezne virusy v tele. Odporucam kazdemu dnes v case viralnych epidemii a coraz viac roznych virusov v nasich telach permanentne usadenych si zvysovat aktivne viralnu imunitu
eminka, kedze si uz taky zapal ma;la, tak mas v tele nejake mikrpoby, ktore ti tieto antimikrobialne doplnky zabijaju a trpes na uhunovu=herxheimerovu reakciu. Ta trva pokial je uhyn mikrobov velky a prestane po case. Mozes znizit davky, cim sa znizi Herx, alebo brat nejake extra enzymi a protizapalove latky, co to zmiernia. Odporucam najma serrapeptazu a curcuminoidy s bioperinom
Terka uvedene sa nijak neovplyvnuju zaroven tj ich mozes brat v akejkolvek kombinacii a kedykolvek. Ale cysty sa daju odburat branim silnych enzymov, jodu a selenu. Taktiez sa da upravit hormonalny profil roznymi doplnkami, podla toho, ake hormonalne ;poruchy mas. Na to je yam, progesteronovy krem, DIM, pupalkovy olej a podobne.
Dobry den. Podla odporucoania uzivam od pondelka graviolu,extrakt z oliv.listov,oreganovy olej plus vit.a probiotika. Od vcera som zacala citit bolest zapastia,a dnes mam uz velku holest ramena stale sa stupnujucu. Takyto zapal som v minulosti prekonala 2 krat. Moze to byt dosledok uzivania doplkov,a reakcia prebudenych virusov? Ta bolest je uz skoro neznesitelna. Dakujem
Dobrý deň pán RNG, chcela by som vás veľmi pekne poprosiť o radu. Mám PCOS a našla som si, že by mi pomohlo užívanie týchto doplnkov:
- Inositol 2-4g
- Kyselina listova 400 mcg
- Kyelina lipoova 240-480 mg
- Chrom - 200-500 mcg
- Horčík - 600-1000 g
- NAC - 1200 mg
+ čaj zeleny, matovy, škorica a sladké drievko
Užívať nie je problém, len sa bojím, či môžem všetky tieto doplny užívať spolu naraz, či sa navzájom nejako neovplyvňujú??? A tiež či sa môžu užívať dlhodobo, alebo iba istý čas?ĎAKUJEM moc za info.