prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobre RNG tak radsej budem doplnky objednavat z USA;ked u vas su tvrde tresty za to. Ale pocul si o tom ze na SK sa toto deje v liekmi a vitaminmi?
Pises ze sa treba vyhybat tabletovacim ECKAM? Mas nejaky link kde to je presnejsie uvedene ktore su to,alebo kde by som to nasla.
RNG a co sa hovori ze z tabletiek telo nedokaze tie vitaminy vstrebat kvoli nejakym velkym molekulam,proste ze je to umele, ze telo to vie len z ovocia a zeleniny premenit,pocul si nieco o tomto? Dakujem
Ahoj RNG. Chcem sa opytat, kamoska ma znizujucu sa funkciu stitnej zlazy a berie Euthyrox 50mg.
Je nejaka nadej na zvratenie tohto procesu?Lekari su skepticky no verim,ze by sa to cez doplnky vyzivy malo dat.
V kombinacii s tym liekom je vhodna jodova tinktura?Taktiez sa pyta,ci moze uzivat cisty Lecitin v granulovanej forme?
Celkovo,co by si odporucal na zlepsenie stavu?
Dakujem pekne za pomoc
Pato
RNG a lecitin,lipaza,l lyzin ci serapeptaza cisti cievy od upchatia,aby sa predislo infarktu ci porazke. Chcem nieco kupit rodicom,ale aj sebe nieco nasadit ked vidim ako okolo mna ludia maju porazky a infarkty a nie su stary. Dakujem
ja by som sa chcela spytat kolko MSM a vit.C si mozem najviac dat?
teraz som mala problem s kolenom (mam ho oslabene, dostala som zapal zo zuba, infekt mi zasiahol koleno, horucky, ATB,teraz sa doliecujem)a stale mam bolave slachy, vazy a upony, nemozem sa na nohu ani postavit...
MSM a Cecko beriem uz asi dva roky, z kazdeho prasku 1 cajovu lyzicku denne...
Mozem si teraz, ked potrebujem zregenerovat koleno a zbavit sa zapalu, davat dve alebo az tri lyzicky z kazdeho denne? Nezabije ma to? :-) a nie je to velka zataz na oblicky?Lebo mam znizenu GF...
snad niekto poradi, lebo na nete som nic nenasla :-(
Lia Bromelain a MSM.
Keby si sa dostala k DMSO, to je este lepsie.DMSO sa da natierat na kozu blizko zranenia a ako univerzalne polarne rozpustidlo a zaroven zdroj siry urychli hojenie.
Pozor na DMSO, rozpusta plaasticke latky a moze ich preniest cez kozu do tela. Preto narabajte s nim opatrne, natierajte len na cistu kozu, prechovavajte len v skle alebo na to navrhnutych plastickych nadobach, po natreti sa koza nesmie nicioho dotykat, ziadnycy latok oblecenia a podobne, lebo tie obsahuju rozne plastivke latky. Pre istotu, zbytok co sa nevsiakne za pol hodinu zmyte dobre vodou a az potom sa to miesto moze dotykat siat a podobne.
andula, to je jedno. Vaha tych kapsul je nepatrna, takze to nemozes povazovat ani za ucinny zdroj zelatiny ani mikrovlaknin
zdravim RNG,
čo by si odporučil na rýchlejšie zahojenie športových úrazov? dosť ma boli vnutorna strana chodidla po behu. VDAKA!
RNG a lecitin ci serapeptaza cisti cievy od upchatia,aby sa predislo infarktu ci porazke.
A viac odporucas veggie capsule alebo zele kapsule na ester C,ale aj celkovo. Dakujem za odpoved
Andy, dospele davky su na zhruba 70 kg vahu, na ine vahy sa to prepocitava v pomere vah.